Fredag : trött på allt

2013-01-25 @ 23:32:23 • Kommentarer (1)PermalinkTrackbacks ()

Ligger i sängen nu och ska sova. Praktiserade i onsdags sedan jobbade jag efter det. Igår så hade jag skola 10-17 sedan åkte jag hem och tvättade och min bästa vän Lennie sov hos oss. Idag var jag jätte trött när jag vaknade så var hemma från skolan och jobbade på kvällen. Min kille dumpade mig i onsdags. Tramsig som han är. Usch för vissa människor.
Nu ska jag iallafall sova, jobba imorgon med !
Natti natti

Natthalieee

tisdag : dags att sova

2013-01-22 @ 22:33:35 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

nu är det dags att sova, älskling kom inte hit :( amandas pappa kom hit med färg, efter det gick vi och handlade mat, det blev kokt potatis, lax med hollandie sås. nam nam ! imorgon är det praktik 10-14, sedan ska jag jobba 16-21. :)
sov gott du som läser detta !

natthalieee

tisdag: slappar

2013-01-22 @ 17:12:00 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Hejsan, praktiserade idag mellan 10:30-14 och det gick bra idag. det kom en del gäster så hotellchefen ( tror jag det är ) hjälpte oss, för det var bara jag och en till i servisen idag. jobbade ju lunchen idag och ska göra det imorgon också. efter praktiken gick jag hem till mamma och tog en kopp kaffe. nu är jag hemma och sitter i min fåtölj och skriver lite lyssnar på musik och så. ska snart göra ett evenemang på facebook och bjuda in folk till vår inflyttningsfest som vi ska ha den 9 februari. kommer bli dunderbra ! ska se en film med, min kille kanske ska komma förbi en stund senare innan han ska träna ikväll.
kanske skriver mer ikväll innan jag ska sova, vi får se :)

natthalieee

Måndag : Första dagen på praktiken

2013-01-22 @ 09:35:00 • Kommentarer (0)PermalinkTrackbacks ()

Hej, idag var det första dagen på praktiken och det var super bra där ! Hotell Scandic Kramer på Stortorget i Malmö är det jag praktiserar på :) där är snyggt, rent, klassigt och jag gillar det. Längtar tills jag ska dit imorgon igen. Praktiserar över lunchen då sedan ska jag åka till skolan och ha teori med min mentor. Efter det ska jag hem och plugga tror jag :) har lite saker att ta igen. Inte så mycket som jag trodde faktiskt. Det känns bra ! Fått skolan, praktiken och jobbet att gå ihop :)
Just nu ligger jag i sängen och skriver via mobilen. Kommer uppdatera mer nu när jag har min nya iPhone och internet hela tiden så jag kan skriva :) kommer skriva hemma, i sängen när jag ska sova / har vaknat och när jag sitter på bussen någonstans :) kommer bli hur bra som helst ! Nu ska jag sova så vi hörs väll mer imorgon :)

Natthalieee 

onsdag 16/1-13

2013-01-16 @ 13:02:32 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hejsan, har hänt väldigt mycket sen jag skrev sist och nu känner jag att jag behöver börja blogga igen för att få ur mig allt trams i mitt huvud. jag har ju flyttat hem i från nu, det har svart gått två månader. vi har målat klart alla väggar, tak och lister. nu är det bara dörrarna och dörrkarmarna kvar som det är en omgång kvar på. sedan ska vi även tapitsera en fondvägg i vardagsrummet. 
 
jag har hittat en ny pojkvän som är helt faktastisk. blev tillsammans här om dagen men det går frammåt. :)
 
studenten närmar sig, och det ser ingen vidare bra ut. ig i nästan alla ämnen och det går utför.. NU måste jag sluta säga att jag ska fixa allt osv. nu ska jag göra det på riktigt. skärpning, vakna i tid, somna i tid, plugga och köra hårt ! nu får jag skärpa mig. snart sabbar jag min andra chans jag fick av min mentor, han hittade en praktik i danmark till mig. och hoppas så innerligt att jag inte sabbat den redan.. JAG VILL HA DEN, för mig och min framtids skull !! snälla. jag gör vad som helst bara jag får den.. får jag inte den så går jag i graven..
imorgon SKA jag till skolan. ska be lärarna ta fram allt jag missat och skriva ut massa papper till mig så jag kan plugga undan det. med elelr utan hjälp ska jag klara detta. jag tar studenten, jag vill ha bra betyg. snälla snälla hjälp mig klara detta. ge mig styrkan och hoppet ! vad skulle jag göra om jag inte klarar kurserna..
här kommer lite bilder och sådära :)