måndag 22 april

2013-04-22 @ 11:16:00 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

 
hejsan, känns anorlunda att sitta här igen faktiskt. men det känns som om jag behöver bloggen för att få skriva ner allting. så det finns någonstans när man behöver det.
idag är det 49 dagar kvar tills jag tar studenten, nästan allt är planerat, flaket är fixat, och jag har fått låna min farbrors bil, en chevrolet camaro cabe som han ska köra mig i. har även tagit kontakt med två av mina kusiner jag brukade umgås med när jag var liten, och det varminst 10 år sen jag träffade dom, och dom blev super glada att jag hade fått modet att höra av mig igen.
vi ska vara hos mamma och pappa efter att jag gått ut och fika lite och så.
amanda och jag har renoverat klart lägenheten nu, allt är färdigmålat det vill säga. nu är det alla möblerna som ska bytas ut en efter en. så tillslut kommer hela lägenheten se ut så som vi vill.
jag jobbar kvar på kvartetskrogen och kommer göra det till i höst med. ska fundera under sommaren om jag vill plugga vidare eller hur jag vill göra. för jag känner att jag inte vill vara servitris längre. utan jag vill hitta på någonting annat som ändå har med servide och person kontakt att göra.
har en del prov jag ska göra klart och så innan skolan slutar. så har börjat ta tag i det. problemet är när jag (som idag ) börjar kl 17:00 så sover jag ganska länge och är väldigt trött, för trött för att kunna börja göra annat.
såg även att folk är här inne och kollar även om jag inte uppdaterat på 3 månader. nyfiken på vem det är. vissa dagar är jag uppe på många sidvisningar fastän jag inte förstår det. haha.