Österrike

2012-09-23 @ 21:47:09 • Kommentarer (0)PermalinkTrackbacks ()

hej bloggen, ligger på hotellet i Österrike nu. flög för första gången i mitt liv idag, grät när vi lyfte men landningen gick bra. fick även en guidad tur från flygplatsen i Wien till bad vöslau. jag har det bra och skriver mer imorgon.

natthalieee :*







Onsdag: börjar bli sjuk

2012-09-05 @ 22:13:59 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()


hej, praktiken denna veckan har gått bra. går bättre och bättre ju mer jag kommer in i det. så min praktik känns super. det är kväll nu, så jag tänkte sätta på 21 jump street nu sen sova. var och tittade på lägenheten idag med ananda, det kommer bli super ! mätte lite o drömde oss iväg. nu ska amanda bara hitta ett jobb så blir vår dröm san, då köps alla färghinkar in och våra målerier börjar ! ska sova nu, kanske skriver mer imorgon.
 
puss, natthalieee
 

måndag: första dagen på praktiken

2012-09-03 @ 20:54:22 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

idag var första dagen på praktiken, va sjukt nervös att göra fel osv. men det gick bra, emelie som är resturangchef som skulle at hand om mig var inte där idag, hon kommer imorgon så då ska jag få lära mig lite mer. det ska bli kul, och jag ser fram emot det. så idag fick jag bara hjälpa till med att ta ut mat,sallader, bröd och sådära. fixa vattenkannorna och duka om borden. men det var roligt, tog någon bestälning också, så det var trevligt. resturangen är frans så det handlar mycket om viner. "Les Halles" heter resturangen inne på saluhallen i lund. här är en bild från deras hemsida.
efter praktiken jobbade jag två timmar, sen gick jag hem. suttit lite vid datan och pratat med mamma. ska snart måla naglarna lite tänkte jag, om jag kan få till snygga linjer detvillsäga. haha, får hoppas på det bästa såklart. skriver mer imorgon när jag kommit hem från praktiken, ska kanske vara med min efterlängtade kille imorgon, inte träffat han på en vecka, saknar han som tusan ! min lilla ängel. <3
 
puss, natthalieee

söndag: snart dax att sova

2012-09-02 @ 21:56:59 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

har slutat jobba för idag också, igår jobbade jag 10,5h snacka om att jag var tröt halv 12 på natten när jag kom hem. jobbet gick bra idag också. inte så mycket folk. praktiken imorgon och efter det ska jag direkt till jobbet och jobba en stund medans chefen ska iväg på ett ärende. natti natti
 
natthalieee

lördag: snart iväg till jobb igen

2012-09-01 @ 11:45:15 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hejhej, igår hade jag ju skolan. vaknade minsan i tid, han duscha och allt ! hade två lektioner och det gick bra, blev lite mjukis kläder och sådära bara, efter det åkte jag hem en stund sedan va det byta om sedan gå till jobbet. hade jätte kul på jobbet, lite gäster under två timmar sedan rullade dom in och jag skrattade och hade hur kul som hälst. sedan kom min älskade lennie, min underbara vän på besök till jobb, och följde med hem till mig, där vi hamnade i en konstig situation att vi chattare på fb med varandra när vi satt brevis varandra, haha. han åkte vide halv 12, så då tittade jag lite på film sen gick jag och la mig. nu är det en ny dag, gick upp vid 11, tog en cigg o lite saft så nu sitter jag här och bloggar, såå att jag är säker på att jag hinner blogga idag, vem vet vad som händer ikväll liksom :) ingen aning om vad jag ska ha till frukost nu innan jobb..hmm.  nu ska jag iallafall gå ut och röka igen, sedan rota lite i kylen ! :)
 
natthalieee
 
min älskade kille <3