onsdag: ny tatuerad

2012-11-21 @ 22:57:15 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hejhej, efter jag packat hela dagen i måndags åkte jag till lund och praktiserade, påvägen hem stannade jag på jobbet och snackade med chefen. praktiserade även i igårkväll och var hemma resten av dagen. efter praktiken igår fick jag skjuta hem av "mr p". idag var jag ledig från skolan, så vid klockan 3 gick jag och tatuerade mig, vilket gjorde fruktansvärt ont. grät som bara den och gjorde så mycket jag kunde för att tänka på något annat och hålla mig lugn. efter tatueringen kom lennie så gick vi hem till mig och pluggade tittade film och så. sedan köpte jag pizza som jag, lillasyrran och mamma käkade :) nu ska jag strax sova, skola imorgon ju ! natti natti
 
natthalieee
 
och ja, jag vet den ser sne ut. men det är för att mina ben är olika långa :(
 
 

måndag: sparkar igånd !

2012-11-19 @ 12:25:10 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

kickade igång dagen med att hämta alla mina möbler osv i källaren. så nu är jag i full gång med att packa !! feels good in me, the muci is pumping !!

natthalieee

frågor

2012-11-19 @ 01:43:32 • Kommentarer (1)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

om det är någonting speciellt ni vill att jag skriver om, så kommentera bara så fixar jag det. vill ju veta vad ni vill veta om mig och vad ni tycker är intressant att läsa om.
 
natthalieee

söndag : kan inte somna

2012-11-19 @ 01:32:25 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hej, vet jag varit fruktansvärd med mitt bloggande igen. ( som vanligt ) eller vad säger ni. varit i skolan, pluggat, gjort prov och jobbat hela helgen. ska tatuera mig på onsdag klockan 3, blev det ändrat till. en vecka kvar till flytt, har börjat packa denna helgen på nattten efter jobb, och varje gång så kommer det tårar längs mina kinder. detta är något otroligt stort som jag har kämpat med i 5 år, och äntligen gör jag det, inte bara för att jag kan. utan nu är jag redo, jag är vuxen. detta är ett stort steg. men det är klart att jag är nervös, det är en självklarhet. men jag har modet och styrkan, måste bara ta fram det och visa ! vara stark och hålla emot. i fix this :) inte täffat "mr p" på två veckor snart, saknar honom förbannat mycket.. nu ska jag se klart en film jag och amanda såg innan ikväll när hon följde med mig hem efter jobbet. "en gång i phuket" heter den. en bra & rolig film. skriver mer imorgon !

where is my soulmate, where is the love, my life pass by too fast, and now i need to build it all up again. i'm a adult now. i just don't realize it yet. now i need to show the world, the real me. how i work, my rules, my life. bring the world to me and i will show you how i do it !

natthalieee

onsdag: snart dra till jobb

2012-11-14 @ 14:15:13 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hejhej, bloggade inte igår fastän jag var hemma hela dagen från praktiken. idag var jag också hemma, så ska iväg och jobba kl 4. sedan kanske jag ska vara med "mr p"

natthalieee

måndag: natt

2012-11-12 @ 23:46:00 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

skrev aldrig mer på lördagen efter jobbet eller på söndagen.
men på lördagen efter jag jobbat så blev det utgång med ett gäng underbara personer ! jag hade riktigt kul och det blir likadant nästa helg. på söndagen jobbade jag, var inte så bakis faktiskt. ellen sov hos mig så vi flummade hela natten ! käkade på max o kastade mat i mitt rum. idag (måndag) stannade jag hemma från praktiken, var riktigt tröt och hade saker jag skulle göra hemma.

just nu mår jag inte bra, är trött, irriterad för att jag inte fattar det jag pluggar. snackade med mitt ex igårnatt..saknar verkligen känslan av att vara kär och lycklig på riktigt !! kommer aldrig kunan bli tillsammans med honom igen, och det är jag inte ute efter heller. men den känslan jag hade..när han gjorde mig till världens lyckligaste, den känslan vill jag ha just nu.
just nu är allt så jävla rörigt, vill ha min lilla mise som svärar bland molnen hos mig just nu, och inbilla mig att hon säger att allt kommer bli bra igen som jag brukade göra. jag kan inte somna, för jag vet att jag inte har tid med det egentligen. har så mycket att plugga som jag inte har hunnit med. flytten som är om 3 veckor har jag inte planerat alls.. jag vill bara sova tills allt är över. jag orkar inte gå igenom mer.. låt mig så somna. tills jag är redo igen. jag vill inte detta mer..

natthalieee

lördag: uppe med tuppen

2012-11-10 @ 11:08:26 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

klockan är 10, och jag börjar jobba om två timmar, ska få i mig lite frukost, fixa klart min choklasbollssmet och fixa mig för jobb :) det är vad som är på schemat. sedan ska jag ju jobba och sedan utgång ! :)
 
natthalieee

fredag: daxs att krypa ner

2012-11-10 @ 01:13:10 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

stack aldrig till malin, hon var sjuk så hon orkade inte så jag gick hem efter jobbet. fixade massor med läxorna, datan, bilder dokument osv. massa massa. så nu ska jag sova minsan. imorgon är det jobb som gäller mellan kl 13-21. och efter det ska jag fixa mig för utgång och VIP !! så blir inte mycket bloggande imorgon. kanske ett på förmiddagen bara innan jag sticker iväg och jobbar om jag hinner :) annars skriver jag massor på söndag när jag jobbar lite mindre. 
sov så gott !!
 
natthalieee
 

fredag: hemma från skolan

2012-11-09 @ 13:46:00 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hej, varit i skolan idag. hade bara två lektioner så det gick ganska snabbt. nu är jag hemma och dricker lite energidricka. börjar jobba om en timme så är bara hemma om :) efter jag jobbat 15-21 så ska jag till min barndomsvän ! :D saknat henne super duper mycket ! nu ska jag fixa lite annat på datan. skriver nog mer ikväll när jag kommit hem från henne.

natthalieee

torsdag: sleep time

2012-11-08 @ 22:33:00 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

fick en kommentar där frågan var vem "mr p" är. jadu, kallar han för det här på bloggen för det är lite sådära hemligt än så länge vem han är. det är en kille som jag dejtar. han är helt underbar och hjälper mig med massor. har jätte mysigt med honom, äter middagar, går på bio eller så bara kramas vi, ser en film och pratar lite. och min pappa läser tydligen min blogg så kan inte berätta så mycket om vem han är. haha,för då får han veta det och det ska han inte få än.

jobbade ju i skolan, slutade runt 8. det var 100 gäster och det var super mycket att göra. efter det tog jag bussen till malmö, gick till jobber och åt lite. sedan kom jag hem, tog ett bad så nu ska jag se "total recall" filmen och sen sova.

fick reda på av mig chef på jobbet när jag var där och åt, att jag, han och mina två andra arbetskollegor plus min bästa vän amanda (som jag ska flytta ihop med) och en annan tjejkompis nicole ska ut och bowla nästa helg på lördagen och chefen bjuder på allt :) min chef är verkligen den bästa som finns ! han ställer verkligen upp.

nu ska jag se filmen och sova, har så ont överallt :(

natthalieee

torsdag : mot skolan

2012-11-08 @ 13:43:37 • Kommentarer (0)PermalinkTrackbacks ()

hej, skrev inte igår. bloggar från mobilen nu. glömde bort de, tänkte först på det sen glömde jag bort att göra det. kollade på den nya smurf filmen och den var riktigt bra ! var även i skolan och vi hade restaurangen öppen för vi hade gås middag. det har vi idag med kl 2-8 så sitter på bussen dit nu. igårkväll kom även "Mr p" och hämtade mig så körde vi och kollade bio. såg den nya James Bond och den va riktigt bra !! och gud va den nya skådespelaren är het. haha ! bloggar nog mer ikväll när jag kommer hem om jag inte ska på utgång på etage med Amanda :)

natthalieee

tisdag: tråkig dag

2012-11-06 @ 23:05:00 • Kommentarer (2)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

heej, idag hade jag en lektion på ca en timme som jag struntade i. så jag stannade hemma och tog det lite lugnt. fick ett brev att jag hade ett paket att hämta ut, så åkte genom halva malmö för att hämta ut det. och när jag hämtade ut det visade det stg vara en tom data låda. den lådan jag använde när jag lämnade in datan, den skickade dom tillbaka tom. blev förbannad som bara den. förstod inte vad dom höll på med. hade praktiken på kvällen, 17-21. men jag fick sluta ca halv 8 istället. för vi hade bara två gäster och vi var 3 servitriser. så jag och en annan fick sluta. fanns ingen anledning att vara där, jag hade redan fyllt på all dricka och alla servetter. jag fick lite mat sen åkte jag hem. gick en sväng in om jobbet och snackade en stund med dom. sen formaterade jag min mobil, för den hade blivit riktigt seg och det fanns massa skit på den.
så nu funkar den bra och snabbt igen :)

nu ska jag röka, tvätta ansiktet, borsta tänderna sen krypa ner under täcket och titta på en film hade jag tänkt. imorgon är det skola. och kanske en myskväll med bio med "mr p"

natthalieee

måndag : praktik

2012-11-06 @ 00:06:02 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

idag praktiserade jag, det var knappt några gäster så hade ingenting att göra. var riktigt tråkigt faktiskt. sedan kom "mr p" och hämtade mig så åkte vi och käkade lite. så nu tänkte jag sova, skriver mer imorgon !

natthalieee

söndag : slutat jobba

2012-11-04 @ 20:58:03 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hej, nu har jag äntligen fått tillbaka min data ! att det skulle ta två månader är ju fan helt otroligt. nu har jag iallafall en egen data som jag kan sitta vid när jag vill. så jag tänkte börja blogga så mycket det går. tänkte jag kan skriva om en sak i taget nu.

österrike var det jag skrev om sist, jag var där i två veckor och det var en otrolig upplevelse ! vi plockade vindruvor och fick se hur det gick till när man gjorde vin. det var roligt och man lärde sig en hel del. vi festade där och gick på klubbar, käkade på resturang och umgicks. det var många som bråkade och det blev mycket drama. men enligt mig var resan bra för både klassen, vänskapen och upplevelsen. det var bra enligt mig att man fick se klassens rätta jag, man fick veta hur dom var egentligen. och allt var äkta. men det jag tänker är att det som hände där, det kan stanna där. mellan oss och i det förflutna. det var en upplevelse att få flyga, och jag tyckte det var kul. längtar tills jag kan åka utomlands igen.

det har ju även tagit slut med min kille, han dumpade mig strax innan jag åkte till österrike. han mådde inte bra och kännde inte för att hålla igång förhållandet. han gav upp. tyvärr. mådde konstant dåligt i 4veckor. grät varje dag, till och med på resturangerna i österrike. mådde verkligen dåligt och gick ner i en djup deprision. men nu mår jag rba igen och har börjat träffa en ny kille, han är riktigt underbar. hoppas bara att det håller. jag håller tummarna och huvudet högt :)

om ca en månad flyttar jag hem i från tillsammans med min bästa vän amanda, och vi ska bo i en egen lägenhet på kronprinsen i malmö tillsammans. jag längtar jätte mycket, men är sjukt nervös. men efter några veckor kommer allt bli bra och vi har fått ordning på allt. det kräver lite tid och tålamod såklart.

nu ska jag iallfall fixa lite med musiken på min mobil, och prata lite med "mr p" och andra på facebook.

natthalieee