torsdag : vafan då

2012-03-29 @ 18:48:08 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

haha, jag säger hela tiden att jag ska skärpa mig med att blogga. men eftersom jag inte sitter vid datan varje dag så tänker jag ju inte på det. jag sitter vid datan typ en gång i veckan max två. men bättre att blogga ibland än aldrig ? igår blev iallafall jag och lasse ( andreas larsson från vellinge ) tillsammans. :) är riktigt lycklig med honom. vi är lika varandra på så många sätt. så detta känns rätt, är inte kär på samma sätt som förut, blev inte stört kär eller sådära. utan jag gillade hans personlighet och han är så grymt söt ! han är sig själv som jag och lika knäpp också. så detta kommer säkert bli hur bra som helst. min bästaväns (mariella) hennes morfar åkte in på akuten igår morse för en stroke. så fick ta hand om henne igår, gick och solade sen gick vi hem till mig. så tittade hon tv och sov lite. sedan på kvällen kom lasse och sov här. massa mys. skola imorgon sedan vet jag itne hur jag gör. ska på fest i vellinge hos hans kompis och sedan sova hos honom. :) ingen aning hur jag jobbar denna helgen, får kolla upp det. har även sökt sommarjobb på la roche på lillatog i malmö. pappas chef känner chefen där så, och kanske få hoppa in på veckorna då och då. vill la mer lön, den senaste var ju på 900 fucking kronor ?! jobbar en gång i helgen mellan 18:00-22:00. pallar inte det alltså.
ska länka någon låt och ladda upp någon bild med tänkte jag :)

natthalieee



Onsdag : nu ordnar vi upp detta va ?

2012-03-21 @ 12:17:01 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

heej bloggläsare, nu läser ni igen va ? :) så sjukt underbart att komma in på blogegn bara sådära ibland och se att det är nästan 10st som kollar den varje dag fortfarande. okej ska berätta lite smått om det som hänt den senaste tiden, sedan från och med idag ska jag försöka blogga varje dag och berätta lite nogrannare :)
under den senaste tiden har jag haft massa i skolan med pluggandet, jobbar verje helg och festat. varit med min underbara vän och bara gjort det bästa av stunden liksom. det va kort berättat, ahhaha. jag har varit hemma från skolan denna veckan...pga jag TAPPAT BORT MITT JÄVLA SKOLKORT !! sjukt deprimerande, så idag ska jag slösa 300:- på ett nytt..agresiv. och nu fick jag precis mitt lönebesked..kommer få 923:- fitta också.. men sen får jag studiebidraget nästa vecka också ju. men ändå. blir en fattig månad för mig. hahah skrattar ihjäl mig asså. så idag ska jag köpa busskort, handla med mamma o pappa på citygross och sedan vara med min underbara vän som kanske ska sälja sin hund idag :( stackaren ! kopplade nyss in mobilen för jag tänkte lägga upp någon bild :) segt att ladda upp bilder här för man får ta dom en och en liksom. men det löser sig. blir att jobba i köket torsdag-fredag denna veckan. sedan fredag ska jag på fest i vellinge med lasse. och lördag ska jag jobba, sedan ska jag på fest hos min bästavän i oxie. kommer bli en toppenhelg !

och han jag skrivit om att jag tyckte om..det är över nu. har snart gått tre månader och han vill fortfarande inte ha någonting och han gillar mig inte heller eller något. så jag ger upp. viste att han inte ville ha förhållande man ville ändå vara med honom. men det hjälpte inte. mission fail. men nu träffar jag en annan, eller ja träffats 3gånger och han är sjukt snäll. men jag tar det lugnt nu, stressar inte. får väl se hur det slutar sen, :) nu ska jag fixa lite på facebook och ladda upp bilder här!  sedan ska jag städa mitt rum och plugga lite innan jag ska iväg med mor o far.