vackra tjejer

2012-06-25 @ 00:50:50 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Avril & Kelly, två sjukt vackra kvinnor !


söndag: sommarlov

2012-06-25 @ 00:47:58 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

det är sjukt skönt med sommar lov, sista sommarlovet i mitt liv ! helt sjukt vad tiden går, ett år kvar i skolan sedan är det över. vuxenlivet väntar på mig med stormsteg.
imorgon är det iallafall löning, åhhyeah ! shopping med lennie som gäller, kaffe hos mig 12:00 sedan till centralen o köpa sommarkortet sedan ska vi åka malmö runt och shoppa till klockan 4. för då kommer älskling och hämtar mig, sedan hem till han och så ska han fixa sig eftersom han hämtar mig direkt efter jobb. sedan ska vi hämta hans polare, så ska vi till media markt för han ska köpa en data, och så ska han köpa en platt tång till mig för hans polare tog sönder min :( jag ska iallafall köpa arbetskläder iallafall. det är det jag vet, och en ring till örat :) kanske ska köpa något fint till älskling med eftersom vi har 3 månader den 28. sjukt vad tiden går. 1/4 av ett år. sjukt ju ?! känns som att vi träffades förra veckan, visst vi vet mycket om varandra och vi har gjort mycket. men känns ändå som att det inte var så längesen jag träffade honom.
ahja. ska ta en cigg nu sedan sova, lång dag imorgon, med bästa vän och älskling.
kanske kan börja blogga från hans dator när jag är där? ;) mohaha, o spela fb spel :D ska ta hans data ;)

natthalieee

Tisdag: hemma från skolan

2012-06-05 @ 14:18:19 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

försov mig imorse och kännde inte det va lönt att åka dit längre eftersom jag bara hade två lektioner idag. sov till tolv, vilket va underbart ! inte ofta jag lyckas sova så länge. har varit på um och undersökt spirlen och allt var perfekt med den, så jag är super nöjd. slipper gå till um på 5år om jag inte hittar på fuffens. vilket jag inte ska göra, inga onödiga besök till um behövs. ska snart måla naglarna tänkte jag, målade dom en gång innan jag åkte hem till älskling i söndags, för jag skulle måla dom en gång till hemma hos han emn det gjorde jag aldrig. så måste måla dom andra gången nu, haha. ska även jobba på Elysee ikväll, börjar klockan 18:00 och jobbar väl till ca 22:00. brukar vara så. är även ledig imorgon eftersom det är sveriges national dag. igår kom ju min kille lasse, vi handlade och så tittade vi på filmen "priest" som jag rekomenderar starkt. har sett den innan dock, men den är riktit bra tycker jag ! så har ni inget att göra så ladda ner den och se den :)

natthalieee

Söndag: bloggar jag redan igen ?

2012-06-04 @ 20:05:13 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

haha, japp det gör jag ! lånade lillebrors data idag till att plugga lite. gjorde en uppgift iallafall, älskling är påväg hit så han kommer väl vilken minut som helst. så ska jag gå ner och möta honom så a kan köpa cigg till mig. längtar tills jag är 18 om 1,5 månad så jag kan få handla själv. skolan idag har varit sjukt lugnt, fått reda på vad jag har att ta igen och sådära. har några saker till jag måste göra klart. som jag ska ta tag i ordentligt imorgon. älskling åker till dalarna på onsdag och stannar där hos sina kusiner till söndag. så kommer inte kunna träffa honom ändå. både bra o dåligt, kommer sakna honom ju. men kommer fokusera på pluggandet mer då. nu ska jag kissa, sedan gå ner antar jag. bloggar kanske mer ikv.

natthalieee

Söndag: Snart sommarlov

2012-06-03 @ 15:28:35 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hej bloggläsren, kanske jag borde säga eftersom det bara är en person som kollar min blogg dagligen ? men iallafall, har massor med plugg till skolan nu denna veckan. eftersom betygen snart sätts måste jag ta igen alla småsacker jag missat. så jag håller på att dö av allt pluggande nu asså. mitt liv är totalt fuckt up just nu. efter allt som hänt med min kille, min skola som rasar, och mitt huvud som ballar ur. jag försöker iallafall, så gott jag kan. har fått ett jobb till, så jag har familjen, skolan, pojkvän, vänner, två jobb och allt på samma gång. så just nu är det mycket för mig. försöker hålla mig på benen, och jag har klarat mig förut så jag ska kunna klara mig denna gången med. jag har jobbat jätte mycket dom senaste veckorna, så är ständigt tröt och ont överallt. har även skadat min handled sedan en månad tillbaka och den är fortfarande inte bra. ska till vårdcentralen imorgon och beställa en tid. ska även fixa tid hos tandläkaren. på tisdag ska jag även till ungdomsmotagningen och kolla min spiral. och när löningen kommer måste jag köpa nya arbetskläder för dom är förstörda nu asså. så kommer inte ha råd till en data då. men ska försöka samla ihop pengar så jag kan köpa en data så jag kan få skriva ut mig på bloggen så blir mitt liv trots allt lättare. få ut alla mina tankar osv. och dom som läser får läsa på eget bevåg. kom inte och hata mig osv, för det är min blogg och jag skriver det jag vill. jag tvingar ingen till att läsa, definitivt inte ?! så ja, måste ner och handla nu och sådära ska färga håret igen. färgade det i fredags men måste färga en gång till. skriver igen när jag kan/har tid. så ha det bra sålänge !

natthalieee