torsdag: hemma hos älskling

2012-07-12 @ 15:33:15 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

vi sov hemma hos älskling inatt, kom hit vid halv 7 igår, så åt han middag och sådära sedan drog vi ut och träffade några polare och så. sedan kom vi hem, spelade lite på datan och tittade tv. sedan la vi oss i sängen och glodde film innan vi sov. hade sjukt svårt att sova. vaknade flera gånger och tod jätte lång tid innan jag somnade igen :( vet inte vad det är med mig.. vaknade iallafall vid två typ, gick ut och rökade sedan tog jag en dusch så nu sitter jag här vid datan. älskling slutar jobba om ne halvtimme, sedan kommer han hem så ska han dsucha och äta väll sedna sticker vi hem till mig :) och sover där inatt. jag mår iallafall bra igen och är back on track bitches ! :) älskar när min kille får mig att må bra igen. såå himla skönt. snackade nyss med min syster ang att hon och hennes kille kommer ner nästa vecka när jag fyller år, och att dom ska till dk och sådära. kommer bli kul :)
ska spela nu, skriver kanske mer ikväll, men tror inte de :)

natthalieee

onsdag : en vecka kvar

2012-07-11 @ 14:32:56 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

fick en korkad kommentar på förra inlägget att jag hade pms !? nej det har jag inte, jag har satt in spiral för 4 månader sen och har haft mens konstant sedan dess, så detdära med en gång i månaden stämmer inte lilla du. och jag vet om jag har pms eller inte..

ahja, vaknade tusen gånger inatt och sådära men gick inte upp ur sängen fråns klockan var halv ett. gick ut och rökade direkt sedan gick jag ner och handlade med mamma. blev nudlar till frukost idag och en monster. ska sova med älskling idag, vet inte var när eller hur. ska snart gå till mitt rum maxa volymen och plocka undan lite. svarar inte på facebook eller sms så ni vet. vill vara för mig själv. kommer endast skriva här på bloggen ingen annanstans.
fyller 18 på onsdag nästa vecka !!!
natthalieee

tisdag: vad hände

2012-07-11 @ 00:37:26 • Kommentarer (1)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

städade mitt och lillebros rum idag, och jag var helt slut efter. åt middag och sådära, och lillebror lyckades slarva bort mammas nycklar i källaren så fick hitta dom med ju.. duschde iallafall sedan stack jag till lennie och överraske honom för han mådde inte bra alls. han låg och halvsov i sin säng när jag kom. han mådde inte alls bra, så jag fick honom på bra humör.

när jag skulle hem och hoppade av bussen i malmö och började gå hem slog den slint i mitt huvud och mådde helt plötsligt skit dåligt. just nu vill jag baka skrika, gråta och slå sönder någonting. kanske börja bråka med någon utan anledning och bara veva. är grymt förbannad just nu på absolut ingenting.. vad händer ?! är sjukt rädd och vet inte vad jag ska göra.
skitsamma...godnatt..
natthalieee

måndag : sitter på lillebrors data

2012-07-09 @ 16:29:04 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hejhej,sitter och spelar på lillebrors data.  jobbade på bröllopet i lördags, och det gick jätte bra. fick massa beröm av alla gästerna. så jag är nöjd, fick 600 i fickan och en riktigt härlig upplevelse. bröllopet skedde i trädgården och bruden kom inridande på en häst. hon hade blå klänning och såå vacker ! jag och min kompis stod och grät, för det va riktigt vackert. skulle jätte gärna vilja jobba på fler bröllop. jobbade från halv 2 till klockan 7 så det var helt okej, tiden gick fort och jag hade verkligen jätte trevligt. älskling kom till mig på kvällen, och min syster var hos oss då. sen gick vi till krogen och tog en öl sedan gick vi på stan. när vi vaknade igår 8 på morgonen var det bara att fixa sig och sedan sätta sig i bilen mot hästveda för att hälsa på min lillasyster på kollo. härlig resa. påvägen hem låg jag, älskling och lillebror och sov i bilen. haha, mamma o pappa fottade oss en massa då.. sedan kom vi hem så åt vi sedan fixade jag mig så drog vi till älskling och så fixade vi oss sedan drog vi ut i vellinge och spelade fotboll någon timme, sedan åkte jag hem. satte mig vid lillebrors dator och började gema, men datan dog två gånger så sket i att ens försöka en gång till haha. det är en skoldata och är inte gjort för spel så den överhettades. hah :D

nu sitter jag iallafall fortfarnde i morgonrock och klockan är halv 5. väntar på mat, sedan ska jag städa lillebrors rum och duscha o sådära. ska träffa älskling ikväll :) skriver kanske sen !
natthalieee

torsdag : fixar lite

2012-07-05 @ 17:34:30 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hej, idag har jag sovit till klockan halv två typ.var uppe till till halv fyra inatt så var ganska tröt. var ute på stan och handlade med mamma när jag vaknade. köpte hårfärg, mörkrun. ska ju jobba på bröllop på lördag så ville fixa till mig lite. har även köpt massa nagelack. och innan i veckan köpte jag nya jobb skor ! och jobb jeans :) riktigt härligt med nya kläder till jobbet så man känner sig fin igen. köpte även eyliner och mörk rött läppstift för att vara lite extra fin. det är ju trots allt ett bröllop.

har städat mitt rum och ätit middag. så snart ska mamma färga mitt hår, sedan ska jag börja fixa mina naglar. har inte så mycket mer att skriva om direkt.
natthalieee

onsdag: skriver ut

2012-07-04 @ 23:46:26 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

idag vaknade jag hos älskling igen, sovit där sen i söndags. idag åt jag frukost med lasses ( älskling ) föräldrar, sedan begav jag mig mot bussen halv 12. sjulle till jägersro för lillasyster skulle ta bussen där ifrån till kollot i hästveda. hon ska vara där i två veckor. kanske åker upp nästa helg och hälsar på henne, vi får se. sedan hem med mamma, min farbror thomas och hans kompis var på besök för att fika och gratta min mamma som fyller år idag. bild kommer längre ner på vad jag köpte till henne. efter dom åkt kom pappa hem, jag och mamma gick ut så fick hon välja vad jag skulle köpa till henne, blev även en sväng om systemet och malmborgs påvägen hem. lillebror var och bowlade så blev middag med mamma och pappa, sedan hade jag köpt tårta som vi åt senare på kvällen. sedan har jag bara fixat lite på mitt rum och sådära.

blev en klocka och en maskara till älskade mammsen !
hon blev såå glad och tyckte det var för mycket.
men hon förtjänar det !
har även slagit slint i mitt huvud, mår inte riktigt bra just nu. vet inte riktigt varför. har väl med allt om min lillebror att göra som jag inte kan skriva ut här. han har börjar med fel saker helt enkelt. (inte droger dock) fyller snart 18 och har ett mycket större ansvar på mig själv. mamma och jag ska gå igenom alla papper i dagarna. tandläkaren, skolan, vårdcentralen, banken osv. usch, vill bara sova ett bra tag.
ska jobba på ett bröllop i helgen med, måste fixa skjuts fram o tillbaka på både fredag och lördag. hoppas jag kan lösa det !! :(
natthalieee

tisdag : hemma hos älskling

2012-07-03 @ 19:30:13 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

haft hans data hela dagen medans han har jobbat men har spelat på fb hela tiden så har inte "hunnit" blogga. haha. har varit iväg med hans föräldrar och fikat hemma hos älsklings farmor och farfar i två timmar, när vi kom hem lagade vi mat. lax, potatisgratäng osv. super gott ! älskling kom nyss hem från jobbet, dom jobbade över så han står i duschen. ingen aning om vad vi ska göra ikväll men det får vi väl se. han ska hem till en polare sen, får se om jag ska med eller inte. har jobbat fredag-måndag, så är ganska tröt men är ledig till torsdag iallafall. på lördag ska jag jobba på ett bröllop. ska bli riktigt roligt ! :D längtar riktigt mycket. pircade tungan i torsdags med ! as snyggt ;) svullnaden börjar äntligen lägga sig nu. men ska sitta på fb nu en stund till, haha.

natthalieee