torsdag: försov mig

2012-08-30 @ 11:40:20 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

försov mig idag, faaan. blir så arg på mig själv :( nu dricker jag kaffe och gör nudlar sedan ska jag till skolan. efter skolan ska vi ha ett möte med österrikarna. sedan ska jag direkt och jobba. och efter jobbet ska jag direkt i säng ! måste få rätt på mina sovtimmar, jag vaknade ju inte ens på morgonen :( ahja, mina nudlar är klara nu så ska äta. ha det bra sålänge !
 
natthalieee
 

onsdag: stormsteg

2012-08-29 @ 21:05:11 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

allt närmar sig stormsteg nu, har jobbet, skolan och min praktik börjar nästa vecka och allt verkar lovande ! praktiken är jätte bra, alla som jobbar där har gått på samma skola/utbildning som jag, dom är unga och super snälla. kommer säkert gå super duper ! :) hade 5 månader med min älskade igår, tiden går så fort, varken han eller jag kan fatta att vi varit tsm så länge, ja för er kanske inte det är länge, men för han och mig är det gemnfört med våra tidigare förhållanden. vi är super lyckliga och bråken är minimala, och vi firar 6 månader när jag är i österrike, så vi ska fira det innan jag åker. åker den 23 september och kommer hem den 7 oktober. allt ska bli så jävla spännande, om allt går som det ska flyttar jag inom 3 månader. jag och en kompis har fått hennes farmors lägenhet. :D lyckan är med mig, och hoppas den följer varje steg jag tar. känns så jävla bra just nu asså, älskling kommer om 10 min, så då blir det mys en stund sedan åker han hem igen, för imogon åker han till stockholm, ska se en konsert med hans pappa, dom ska se coldplay. sedan när han kommer hem på fredag kommer hans kusiner ner från dalarna och stannar hela helgen. och onsda nästa vecka åker jag och amanda och kollat på lägenheten. åhh, lycka ! idag hade jag skola, vår kontankperson från österrike kom och hade en föreläsning, imorgon blir det vanliga lektioner + föreläsning igen, efter det är det att dra iväg till jobbet, är på jobbet ca 6 och jobbar till ca 9. tid är pengar. ser så otroligt fram emot allt som händer dom närmsta veckorna asså. nu ska jag snart gå och möta honom, skriver mer imorgon ! :) puss
 
natthalieee
 
jag, amanda, ellen. på min födelsedag som firades på etage, superkväll !

du

2012-08-26 @ 22:36:00 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Nothing is ever what it seems
Maybe that grass ain't so green
Nothing's ever out of reach
When you're eighteen
This is the life they talked about
This is the "I can't live without"
When the real world crashes down
Oh, if they could see me now
-
Ingenting är någonsin vad det verkar
Kanske gräset är inte så grönt
Ingenting är någonsin utom räckhåll
När du är arton
Detta är det liv de talade om
Detta är "Jag kan inte leva utan"
När den verkliga världen kraschar ned
Åh, om de kunde se mig nu

jag älskar dig <3

afraid

2012-08-25 @ 23:32:00 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

I will not break the way you did,
You fell so hard
I've learned the hard way
To never let it get that far
I never stray too far from the sidewalk
I learned to play on the safe side so I don't get hurt
I find it hard to trust not only me, but everyone around me
I am afraid

Jag går inte sönder på sättet du gjorde,
Du föll så hårt
Jag har lärt mig den hårda vägen
Att aldrig låta det komma så långt
Jag avviker aldrig för långt från trottoaren
Jag lärde mig att spela på den säkra sidan så jag inte blir skadad
Jag har svårt att lita inte bara mig, men alla runt omkring mig
Jag är rädd

Lördag : helvetes veckan

2012-08-25 @ 23:26:10 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

denna veckan har varit ett helvete, mår skit varje dag, varit stressad hela tiden och allt runt omkring har gått mig på nerverna. just nu måste jag ta hand om skolan, jobbet, vännerna, min sjuka familj, min pojkvän, fixa med middag, städa osv vidare hemma. + att jag ska hinna ta hand om mig själv, och såklart kommer jag alltid sist, tar alltid allt annat före. det som blir över till mig, kan jag ta. går aldrig före någon annan.. får aldrig heller ett tack för mitt slit och allt jag gör för andra. dom förstår aldrig hur mycket jag offrar, hur lite tid jag har över för mig själv. att jag oftast ska få vara uppe hela natten för att få ha min egen tid och göra sådant jag vill. vilket resulterar till att jag sover dåligt, mår dåligt. jag förstår inte vad folk har emot att man hjälper dom, att man prioriterar dom före sig själv, när det egentligen är viktigast att ta vara/hand om sig själv i svåra stunder. jag förstå bara inte, och aldrig får jag höra från deras hjärta att dom undrar hur jag mår. aldrig någon som kommer till mig, kramar om mig och samtidigt frågar hur jag mår. om allt går bra och om det finns någontign dom kan göra. dom frågar bara standarsfrågan hur är det? -bara bra. - okej vad bra. dom förstår aldrig lögnerna som flyger ut min mun, ser aldrig tårarna i mian ögon, min trötthet och hur ont jag har. ni är ytliga, allihopa ! hade ni kännt mig, förstått mig hade ni sett alla mina lögner som en öppen bok. finns ingen som känner mig längre. jag har slängt bort alla äkta vänner och bytt ut dom mot dom jag har nu.. och vad vann jag på de? ingenting. ångrar allt och vill ha tillbaka mitt gamla liv !

natthalieee

onsdag: började skolan idag

2012-08-22 @ 19:37:38 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hejsan, idag började jag skolan. skriver bara ett snabbt inlägg nu. sitter och väntar på älskling, dennis och amanda för vi ska till festivalen :) fixade ögonfransarna igår och det blev så jävla snyggt ! vi hörs mer ikväll !

natthalieee

måndag: lediiigg

2012-08-20 @ 12:37:10 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hejhej, klockan är halv ett och jag sitter i köket och leker lite med datan. ska vara med ananda idag och gå på malmöfestivalen med några andra ! imorgon ska jag gå upp tidigt, för jag ska vara hos polisen när dom öppnar så jag kan fixa pass inför österrike resan, och ska även bygga på mina ögonfransar imorgon ! :) wiihh. jobbade över igår med, sedan kom älskling, så gick vi hem till mig så käkade vi, sen så tittade vi på The Avangers som äntligen har kommit ut i bra kvalite att ladda ner, vi fick titta på den med engelsk text för det fanns inte svensk. men nu ska jag fixa lite kaffe och frukost ! :) skriver senare

natthalieee

söndag: snart är min jobbevecka över !

2012-08-19 @ 12:38:55 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hej, just nu sitter jag och äter korvstroganoff. börjar jobba om en halvtimme. så tänkte skriva medans jag åt ! :) jobbat över två dagar i sträck nu, eftersom malmöfestivalen är igång kommer det dubbelt så mycket gäster och vill äta eller dricka. jobbar röven av mig, men det lönar sig imorgon när det är löning. i fredags var jag med älskling och några vänner på mf efter jobbet. och igår efter jobbet gick jag och mamma + lillasyster till en krog och drack lite. sedan gick vi till stora senen vid stortorget och tittade på rebecca och fiona som rockade malmö ! riktigt grymma var dom. men nu ska jag äta upp, sedan fixa det sista poch dra till jobbet. efter jobbet kommer älskling och sover hos mig. är ledig imorgon så då kan jag blogga mer ! :)

natthalieee

BESTÄLLT DATA

2012-08-15 @ 17:24:27 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

ååhh, har beställt datan nu ! :D det blev denna:

1-3 arbetsdagar tar det, kanske får den på fredag förhoppningsvis, annars får jag ju den på måndag. grymt lycklig är jag ! :D
natthalieee

hemma från banken

2012-08-15 @ 17:21:43 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

varit på banken idag, och fixat ett nytt konto och så att jag fått internetbank och blivit nyckelkund. så nu har jag fått det gjort. och som jag skrev igårkväll så har jag ett nytt jobb, eller ja jobbade där lite i början av sommaren men sen blev det inte mer med det. har sagt upp mig från elysee för det blev för mycket trubbel bakom kulisserna där och jag jobbade bara max 3 dagar i månaden. och vem klarar sig på 500:- i lön varje månad? inte jag iallafall. eftersom jag ska till österrike snart så måste jag fixa pengar till det, även köpa en data. så ska sitta och räkna ihop lite och sådära när jag bloggat klart. älsklings mormor dog i fredags, så har varit med honom nästan varje dag sen dess och tagit hand om honom och hans familj. det tog väldigt hårt på dom alla, så har varit en ganska jobbig tid hemma hos dom. men jag vet själv hur det känns eftersom min mormor gick bort för några år sen. det är tyvärr en väg vi alla måste gå i livet någon gång. vet inte riktigt vad jag mer ska skriva om. kollade på filmen "lol" inatt, och den va bra. även om det var miley cyrus som hade huvudrollen, och man känner igen henne mest från ett barnprogram på tv. man fick se en annan sida av henne, en del va skrämmande eftersom hon drack och hade sex i filmen. men ändå.. man kan inte jobba för barnprogram hela livet, så är det. nu ska jag iallafall försöka beställa hem en dator. wiiih. kanske får den på fredag annars måndag.

natthalieee

snart börjar skolan

2012-08-15 @ 00:03:01 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hej bloggläsare, inte haft tid att blogga sen jag fyllde år. älskling har också fyllt åt, hans mormor har dött, jag har fixat jobb osv osv. mycket har hänt. ligger i sängen nu och laddar ner en film som jag ska se lite på sen sova. imoron ska jag iväg till banken några ärenden och fixa med mitt konto. sen kan jag blogga om allt som har hänt.

men vi hörs imorgon, lovar !
natthalieee