söndag : hemma hos älskling

2011-09-25 @ 18:52:48 • Kommentarer (2)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hej bloggen, är hemma hos älskling, åkte hit igår vid klockan tre. åt middag och käkade godis. och sådära, hade skitkul ! idag har vi bara segat oss vid datorn och hans mobil :) skolan imorgon, suck :(

bloggar kanske mer sen, men tveksamt. bloggar imorgon när jag kommer hem också. ska även snacka med pappa hur jag ska göra med min dator som inte vill starta :(
natthalieee

lördag : min data är sönder

2011-09-24 @ 12:05:32 • Kommentarer (1)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hej bloggläsare ! :)
jag kommer skriva långsamt nu, men det blir ändå ett inlägg. i förrigår målade jag mina lösnaglar silvriga och limmade sedan på dom på mina naglar. blev super nöjd med dom ! jag brukar inte lyckas direkt med att måla naglar eller limma på dom bra. somsagt jätte dålig uppdatering denna veckan pga min data gick isönder i torsdags ! ingen aning hur, den började bli seg så stängde av den för att sedan starta den igen. men nu går den inte att starta ju :( blir fan riktigt ledsen, nu måste jag dela data med mina småsyskon. och vi sitter en timme var, så vart 3:dje timme har jag tillgång till datan. jobbigt, men bätte än inget. kollade på "new moon" igår och "eclipse." haha, och såg ettan i torsdags. lånade dom filmerna av simons syster. jag ska nog bara vara hemma och ta det lugnt denna helgen, nu ska jag spela och det är jobbigt att skriva med naglarna !

natthalieee

*mina naglar*

tisdag : dåligt med bloggandet !

2011-09-20 @ 21:34:12 • Kommentarer (1)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hej bloggen, nu blir det nog ett långt inlägg. inte blogagt sen i lördags, andvände helgen för att koppla av och spendera min tid med min pojke. sov där till i måndags morse då jag tog bussen till skolan. sov hos hans pappa fredag till söndag, sen söndag till måndag hos hans mamma. på söndagen städade simon bland sina kläder och hittade massa jeans jag ska sy in till honom. så satt jag i hans tjocktröja i sängen och laddade ner spel till hand iphone. jätte mysigt faktiskt, han tog på sig tröjor och byxor och gick modevisning för mig, charm prinsen själv ! mådde jätte dåligt, käkade 3-4 ipren eller vad det var men hade fortfarande lika ont i magen/ryggen för det ! käkage lassangete, blev jätte mätt men mådde fortfarande jätte dåligt, blev värre och värre. duschade med simon och sådära, kröp ner i sängen och tittade på transformers så det blev lite bättre tillslut. och på måndagen var jag sjukt tröt men klarade skolan ! var hemma idag, hade ont i huvudet och magen, och var jätte tröt. så stannade hemma idag, hade en lektion ändå så pluggar det hemma. under dagen mådde jag bättre, åkte till nova och träffade älsk och hans kompis jagge. var där lite sen åkte till centralen och till till espresohouse och chillade. sedan åkte dom hem så åkte jag hem också och träffade mange som slutat jobba ( min barndomsvän ) drack kaffe och sanckade skit. fixat allt för gympan imorgon, skolböckerna osv. sticker nog till simon denna helgen också. hade två månader i söndags ! nu ska jag strax borsta tänderna sedan titta klart på transformers sedan sova. går skolan till halv fem imorgon så kommer blogga på kvällen !

natthalieee


lördag : home at my boyfriend

2011-09-17 @ 20:25:21 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

bloggen bloggen blogge, jag är helt slut efter två dagars arbete i skolan, så nu är det såå skönt att spendera en hel helg hemma hos min älskade, ända till måndag ! vi kom nästan precis hem efter en runda i skogen på svamp jakt. så nu står prinsen och tvättar svampen. jag lyssnar på en fantastisk låt som jag ska länka också. beatet är gammalt men texten är super fin ! blir väl datorerna ikväll :) igår så tittade vi på film som gick på tv, låg i soffan och höll om varandra, "my best friends girlfriend" awsome film men jag var verkligen jätte tröt så jag gick in och la mig i sängen och somnade runt tio - halv elva. när filmen var slut la sig älskling brevid mig, och tog till och med en av kuddarna jag låg på, men jag var så tröt att jag inte ens märkte det. haha ! imorgon åkte vi till hans mamma, är hemma hos hans pappa nu som är iväg på bio. :) ingen aning vad jag mer ska skriva nu,

natthaliee love simon


torsdag : död

2011-09-15 @ 18:53:05 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hej bloggläsare, är jätte tröt ska äta lite sedan lägga mig i sängen med en film.
åker till älskling imorgon efter skolan kanske orkar blogga då.

onsdag : helt slut

2011-09-14 @ 17:43:23 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hej bloggen, uppdateringen idag kommer väl bli lite sämre idag.
kommer inte bli något videoinlägg idag, men imorgon blir det nog ! är helt slut efter idag, har riktigt ös regnat i lund så blivit blöt flera gånger, och på gympan skulle vi såklart ut och springa, regnade inte i början men sedan började det regna somfan när vi va påväg tillbaka. men duschade efteråt så blev varm och kännde mig fräsh igen, men när man skulle gå till dom andra lektionerna blev man ju blöt igen, regnet bara piskade ner ! har massa läxa att göra, så det känns som att jag inte räcker till ! duschade igårkväll och idag, men måste fan duscha en gång till, är frusen och har fruktansvärd mensvärk. så idag blri det te, spela lite på facebook och plugga. sedan mysa ner mig i sägen med en film ! hoppas ni haft en underbar dag, för min var mindre bra. ska förmodligen hem till min kära pojkvän imorgon, kanske blir ett videoinlägg från oss då, grr ;) haha nänä ingen porr i videorna !! men skriver mer imorgon :)

natthalieee

-känner mig inte tillräckligt fräsh för att ta ett fotto heller.

http://www.artige.no/bilde/12007

en sjuuukt rolig länk, hahaha

tisdag : godnatt !

2011-09-13 @ 20:28:23 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

jag vet att dte blev väldigt många inlägg idag, bra eller dåligt ?! komentera gärna mina inlägg är ni snälla :) om det var någonting ni gillade, någonting jag ska ändra på osv. nu ska jag borsta tänderna sen ska jag sätta på filmen "horton" , som jag och älskling började titta på igårkväll, men somvanligt somnar jag. haha..han blir så arg då "/ men han gillar min mycket ändå ! är hemma efter klockan fem imorgon, så blir inlägg och uppdatering på kvällen :)

natti natti, natthalieee

tisdag : bra blogg status

2011-09-13 @ 17:11:05 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

video inläggen verkade vara sucé hos mina läsare !
börjar närma sig 70 läsare idag och närmre 100 sidvisningar. känns helt fantastiskt. aldrig varit så höga nummer förut. känns skönt när någon ängnar några minuter för att läsa / lyssna på det man har suttit och gjort. så idag känner jag att jag gjort lite nytta eller vad jag ska säga. jag läser ju själv några bloggar, läser typiskt nog som alla andra svenskar kissies blogg stup i kvarten klickar jag in där. läser även michas blogg, som handlar om den 15åriga mamman, men tycker hennes blogg blivit urkass..men iallafall, i min blogg döljer jag ingenting, skriver om allt mellan himel och jord, är det någonting ni inte gillar, läs inte mer då. är det någonting ni vill att jag ska förbättre, släng in en kommentar under inlägget?  idag har jag bloggat som bara den, blir ju inte alltid lika bra, vissa dagar kan jag vara upptagen med familjen, pojkvännen eller skolan liksom. men försöker blogga så mycket som möjligt ! mår inte så bra idag, ont i magen, ätit för lite..fryser och sådära. men tänkte snart tappa upp ett bad, ligga där i värmen poch njuta ett tag, raka benen och sådära. sedan lägga mig i sängen med en film kanske ? låter bra i mina ögon, en kopp the till filmen låter änu bättre ! hoppas på att jag mår bättre imorgon iallafall, har skola från 8.20 till 16.25. lång dag minsan.

sov gott ikväll änglar

natthalieee

18/7-11 i will love you now, and forever ! <3

någonting jag kan göra någon gång i veckan

2011-09-13 @ 16:15:43 • Kommentarer (1)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

13/9 andra video inlägget för idag

tisdag : länkning

2011-09-13 @ 13:54:00 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hej bloggläsare, vill ni bli länkade på min blogg?  :)
skicka då ett mail till mig på: [email protected] med en bild på dig och vad din blogg heter !
skickar sedan ett mail tillbaka när jag lagt upp din länk på min blogg, så är det din tur att länka :)

natthalieee

tisdag : några bilder

2011-09-13 @ 13:20:10 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

bloggar igen nu ! :)
har spelat påf facebook nu några timmar samtidigt som jag fixat med bloggen och mail osv. känner mig duktig ! tänkte göra ett inlägg nu, ska börja plugga och så hade jag tänkt, och äta har fortfarande itne ätit någonting idag. och är inte specielt hungrig men har ont i magen. facebook laggar också sjukt mycket, har kanske komenterat en sak, så har någon komenterat efter mig så kommer det i händelseloggen, så klickar jag på den så kommer jag dit jag kommenterade. men så rä komentarerna borta så måste klicka in och ut fram och tillbaks och tbnald visas dom. såå wääkt asså. överjobbigt !! klöddat några dagar nu. men nu ska jag kränga macka och en kopp kaffe tror jag. middag vid 4 och orkar inte hålla mig fram tills dess. här kommer några bilder på när jag och lillasyster möblerat klart rummet. min sida av rummet är stökigt pga älskling sov hos mig i två dagar. haha :)

här kommer även en av älsklings videor, gå in på hans youtube kanal, Subscribe, Favorisera, Gilla och kommentera ! :)

natthalieee

http://www.youtube.com/user/simonlundh#p/u





tisdag: videoinlägg en gång i veckan ?!

2011-09-13 @ 12:04:15 • Kommentarer (1)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hej bloggläsare ! fick en kommentar av en tjej som heter sara, som sa att det skulle vara roligare + att jag fick fler läsare om jag la upp tex ett videoinlägg i veckan. lät som en bra idé så prövade genast spela in ett inlägg blev ett kort för jag är bäst på att börja skratta. ahha (Y) och jag lyckades spela in på fel håll, men det bryr jag mig inte om denna gången, sådant som händer. nu finns det ett problem !! jag vet inte hur jag laddar upp videon på bloggen. är det så att jag måste ladda upp den på youtube sen bädda in och lägga den här i bloggen som man gör med youtube låtar ?! för dåå kommer jag få damp, så komplicerat för mig asså, haha :(


nämen, ser ni ?! första videoinlägget i min blogg :)
en tjej på facebook sa att jag skulle söka på googel på "videofyme", så gjorde jag det så kom jag in på en hemsida där jag registrerade mig. sedan laddade jag upp min video där på ehmsidan ( jag hade lagt in videon på datan från kameran ) sedan skulle den laddas upp, sen stod det att det skulle ta 1-10min sedan skulle dom skicka ett mail till mig när videon var klar och redo att publiseras på facebook & bloggen :) man kunde även aktivera så det kunde visas på twitter, man det har jag inte så det aktiverade inte jag. sedan i mailet fanns en "länk" som jag skulle kopigera (länken jag kompigerade va redan inbäddad, precis som man får göra på youtube med låtarna) sedan fick jag klistra in den på bloggen där man klistrar in den inbäddade länken till youtube. :) haha itne så komplicerat egentligen som det låter. men lär sig ganska snabbt. men nu lärde jag iallafall mig en ny sak.
jag hade iallafall somsagt en lektion på en timme, sedan slutade vi, var hemma runt kvart i 10. nu ska jag fixa lite på datan, sedan ska jag plugga lite. klockan är tolv nu och jag ska bara ta det lugnt och sova tidigt idag.

natthalieee

måndag : mys med min pojke

2011-09-12 @ 21:30:23 • Kommentarer (1)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

tjingeling, älskling kom igår vid sju tiden, vi spelade och mös en massa sedan sov vi. jag var i skolan idag, hade webbdesign, naturkunskap & svenska. sedan åkte jag hem till mig där min pojke satt i MINA mjukis och tittade på film på MIN data. klockan var två och han hade varken bäddat sängen, ätit, duschat eller tagit utt persienerna. men sådan är han, och underbar är han. riktigt ordentligt  med !! <3 vi har käkat middag, handlat chips, duschat, myst och spelat. snart ska jag väl krypa ner i sängen och titta på en film eller någonting. en lektion imorgon hellan 8.20 till 9-40, irdotsskador och massage. sedan ska jag hem igen och chilla ! skriver väl mer imorgon eller någonting.
natti natti,

natthalieee

söndag : lillebror 13år

2011-09-11 @ 17:23:20 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hej bloggläsare, sitter just nu och lyssnar på musik och spelar på facebook. idag fyller min lillebror 13år ! börjar komma upp i tånåren nu, träffa brudar osv, haha tycer det är kul. under middagen innan satt jag och pappa förklarade olika sorter på kondomer, men jonas lossades som att ahn inte hörde. hahaha. överkul !! idag har jag bara suttit vid datan och spelat på facebook och en runda på lol. ska snart spela en runda på lol igen, älskling är på kalas hos sin kusin som fyller 9. efter det ska han packa och komma hit, så ska han sova här till tisdag :) här är storstädat, ny möblerat och allt är på sin plats, det kommer det definitivt inte vara när han åker hem. haha brukar bli så ^^ har tagit några fotton idag, och även redigerat dom ! blir bilder & musik idag igen. skriver kanske mer ikväll annars blir det ett inlägg imorgon.

natthalieee

http://www.youtube.com/watch?v=x8QubLxJI54



lördag : chillin in my chair

2011-09-10 @ 22:25:37 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

tjingeling, har inte skrivit massa inlägg idag, så väntade till ikväll så blir det ett ända inlägg. lite lättare att läsa då också kanske ? idag har jag baarraa chillat i min datastol framför datan, massa facebook spel har det blivit, alla bloggarna lästa och en runda på lol spelad. efter inlägget ska jag logga in på lol och spela någon runda, seda igång med en film och sova. älskling är på en krog i kävlinge med en gammal kompis till honom. men han skulle inte dricka mycket mer än max en öl sa han. har läxa, men det fixar jag imorgon ! idag skulle jag storstöda och slänga ner massa skit i källaren, men så lurade jag in lillasyster och sa hon skulle hjälpa mig, men så slutade med att vi möblerade om istället. hahah men nu ser det mycket större ut iallafall. dunkade massa musik och fick ner väskor med vinterkläder, fler väskor, två bord i källaren. så nu är det finare minsan :)
länkar några låtar i slutet med, och lägger upp två egobilder på mig med. nicenice, saknar simon somfan, helt deppig idag för jag saknar honom mest av allt..är så van vid att träffas minst varannan dag. men nu ska vi ända på det. kanske blir så att han kommer in på en skola i calofornien till jul..och då kommer han vara borta en hel del. månader i sträck osv. vill verkligen inte att han kommer in på den skolan, då kommer jag bli knäkt !! han är verkligen mitt allt, och hela mitt hjärta tillhör honom. aldrig någonsin varit såhär kär, aldrig haft såhär enorma känslor för en kille förut. hade han frågat om vi skulle förlova oss eller gifta oss hade jag minsan gjort det också ! nu på sekunden :'') lyckligt lottad är jag, och förälskad. <3 sitter och lyssnar på världens underbaraste låt, länkar den sen asså. underbar !!
lillebror fyller år imorgon, 13 bast haha, trotsålder varning..nu blir det puberteten, könshår, sex osv. hahahahhahah mins den åldern såå väl ! XD
ahja, här kommer någon bild och lite musik !
sov gott sen kära bloggläsare, för det ska jag !
natthalieee



tankar

2011-09-09 @ 22:06:41 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

"-försöker skratta bort allt, och inte visa hur jag känner.
sitter i mina egna drömmar, och önskar jag kunde göra om allt.
skulle gjort mitt liv så mycket bättre, kunna vara en bättre människa."

var hos tandläkaren idag, sjuka i huvudet är dom helt enkelt..
orkar inte skriva det.
efter tandläkaren gick jag och simon till bussen och väntade en kvart på våra bussar,
pussades hejdå så åkte han hem och jag åkte till skolan för att jobba i köket.
gjorde "lammrostbiff, potatis gratäng, ratatouille och sådära."
gick bra, och min lärare sa att om jag fortsatte såhär så skulle mitt betyg bli högt.
jag hoppas jag får MVG i varmkök, kallkök & servering.
det är mitt mål, aldrig haft mvg i någonting på papper, men nu vill jag !
jag ska visa det, jag vill denna gången. ska satsa allt.
jag vill vara duktig, jag vill klara jobba själv.
jag ska försöka, och jag ska klara det !
allt är upp till mig själv.

efter köket hade vi lektion med stina eftersom peter gått bort..
sedan åkte jag till stan (lund) med mariella & patricia, btw har en ny i klassen & det är patricia.
är mycket med henne i skolan och sådära, känns bra att jag hittat en vän.
sedan tog jag tåget till malmö med alberto & dennis i klassen för dom skulle handla kepsar,
tog bussen från centralen och hem.
käkade middag & spelade en runda lol.
har även badat, och fixat mina naglar, så målar dom kanske ikväll, eller imorgon. är handska tröt så vet inte om jag orkar göra det idag. vi får helt enkelt se senare. ska även läsa bloggar, har inte läst en ända idag ! ska kolla igenom alla. sitter just nu och spelar på fb, har tagit bort något spel. men spelar några fortfarande. har även ont i min arm, för när jag skulle bada innan i badkaren tog jag av tejpen på min arm, ( dom som satt på efter jag tagit bort p-staven ) sååå ja där var ett fett jack, rädd somfan blev jag och vägrade doppa armen i vattnet.  kom det vatten på sved det ordentligen, när jag sköljde ut håret grät jag.

jag är verkligen ett nervsammanbrott asså, simon orkar inte med mig..bråkat 2ggr ordentligt denna veckan redan, onsdags & torsdags. det är pga min lärare gick bort, och det var väldigt svårt för mig. han var en underbar lärare och fick en alltid att skratta. är väldigt lättretlig, tog ut staven, har ont, bytade till piller = ett nytt hormon ! så det är lite ostabilt för mig just nu. men simon och jag pratar ut allt, och han vet att jag behöver honom mer än någonsin just nu.

nu ska jag spela på facebook, kanske en runda lol efter det. bloggarna läser jag nog imorgon när jag har mer tid och orkar mer. ska sova om en stund, är helt slut.

over and out, natthalieee




torsdag - ledig

2011-09-08 @ 18:02:08 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

tjingeling !
torsdag idag, och jag är ledig !
spenderat dagen med sinom, tittat på filmen "sanctum" och myst.
spelat två runder lol och sådära mitt i andra rundan dg min data..
just nu spelar han något zombie spel, och jag spelar på facebook.
strax ska vi spela lol antagligen,
han sover nog här inatt med, imorgon bitta halv 9 ska jag till tandläkaren
och ta bort min "tandställning", har ju en ståltråd på insidan av tänderna sen jag hade fast tandställning för något år sedan.
efter det tar älskling bussen hem och jag ska till skolan och jobba i köket :)
nu ska jag spela lol,

natthalieee


minnesstund idag för vår älskade lärare

2011-09-07 @ 16:18:11 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

- jag saknar dej,& kommer göra det tills den dagen vi ses igen peter !
du var en underbar lärare/vän.jag hör ditt skratt i huvudet.
ser dig framför mig när jag sluter mina ögon,ser dig säga dina sista ord som du gav oss - vi ses snart igen !
på minnesstunden idag fälldes många tårar från din underbara familj,vänner,lärare & elvever.


hoppas du har det bättre nu min älskade vän,hoppas du tittar ner och vakar över oss.
vi elever är stolta att vi fick vara dina elever.en dag ses vi på andra sidan <3

natthalieee

tisdags kväll hos baby

2011-09-06 @ 21:42:06 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

sitter hemma hos älskling nu, varit hemma sen halv 4 ungefär.
käkat middag, bacon lindad korv med potatis sallad, underbart gott minsan !
spelade en runda på lol men segade överdrivet mycket, kunde inte ens gå med min gubbe.
menmen, livet går ju vidare :p
vi har tittar på scrubs och sådära.
har även ont i min arm sen innan idag, när jag plockade ut staven.
hon gjorde ju lika dant som när man tar ut en spåga ju ? :O
ont ont, kramade simons hand hårt och grät. haha.
men nu sitter jag med bandage och tycker synd om mig själv.
imorgon är det minnesstund för för vår älskade peter som gick bort i fredags,
är fortfarande nere..
sådant är livet, saknar honom fruktansvärt.
inbillar mig att jag ser honom överallt.
livet är orättvist..såå orättvist.
vila i från min vän !!

ska strax in i duschen med älskling, sedan lägger jag mig och sova.
hör av mig imorgon när jag kommer hem !
länkar även en låt från legenden.





natthalieee

natti natti

2011-09-05 @ 20:31:28 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

nu ska jag packa ( ska ju sova hos älskling imorgon ) tar med mig datan ofc!
lira lol kommer bli ett måste med honom ;)
är så sjukt nervös över att ta ut staven, sjukt skönt att veta att älskling kommer vara vid min sida.
kommer ju få lokal bedövning 2 timmar innan, precis som när jag satt in den.
kollade nyss lite bussar till älskling imorgon när han ska till lund,
han har sämst minne osv så jag styr honom som en hund och planerar allt. hahaha :*
min gullis ! <3
har ockå en jävla förkylning "// älskling som smittade mig förra veckan när jag tog hand om honom :)
men det är sådant som ingår i priset, haha :D
ska packa nu, sedan duscha, sedan kolla en film och nanna min kudde !
skriver imorgon när jag och simon har kommit hem från lund !

gotnatt underbara läsare.

natthalieee

måndag, början av en slappevecka !

2011-09-05 @ 17:39:47 • Kommentarer (1)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

heej, måndag idag minsan.
chillade stenhårt på webbdesignen imorse, nääeh men vi fortsatte photpshopa idag :)
klippa-klistra in-måla u name it ! överkul är det iallafall tycker jag.
efter webbdesignen hade vi naturkunskap, och då pratade lätaren om myterna om jorden, att den är platt osv.
snackade om hur det avr förr ungefär.
sedan var det dax för lunch !
pasta med brokoli/ost sås muummss,god mat för en gångsskull.
det var chiken nuggets & ris i fredags, även god mat men hade ju inte den största apptiten eftersom jag bara satt och grät !
imorgon ska jag ha en lektion från 8.10-9.40 idrots skadog & massage :D
sedan in till lund och träffa älskling vid 10, och vänta i lund till 11.15 för att ta ut min p-stav på um.
efter det ska vi hem till honom så sover vi där.
på onsdag börjar jag 8.00 egentligen, men skulle haft peter då..så inte säkert det finns vikarie till det.
om vi itne får vikarie börjar jag 10.10 :D
sovmorgon hemma hos baby på hög nivå ! :D
torsdag är jag ledig ! ;)
och fredag ska jag till landläkaren så kommer senare till skolan.
men nu ska jag spela lol med simon.

natthalieee

"- i miss you now, and i will miss you forever and ever my friend ! "

söndag, skola imorgon

2011-09-04 @ 17:47:20 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

tjingeling, älskling har åkt hem nu.
idag har vi slöat sombaraden.
nördat lol & facebook.
varit på centralen och laddat på hans busskort, köpt chokladpudding och vispgrädde.
som han just nu sitter och äter ur en glassburk på bussen hem, haha
ska spela nu ens tund, sedan göra lite goda mackor som jag ska äta ikv,
efter jag ätit det sen sak jag duscha och sova minsan !
varit vaken sen 8.20 idag, helt sjukt ?!
ska ju äntligen till tandläkaren på tisdag och plocka ut ståltråden ju :D:D
snacka om att jag längtat !!
bilderna bjuder jag och älskling på !
musiken ingår ;)
natthalieee





lördag

2011-09-03 @ 21:30:42 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

älskling har sovit hos mig sen igår, eftersom jag inte mådde bra igår efter det att min lärare gick bort på morgonen.
idag ahr vi kollat på soutpark och degat vid facebook.
även kört några matcher på lol med.
blir nog minnes lund på måndag för peter..
tisdag ska jag plocka ut staven, skönt somfan.
ska spela på fb nu, har inte direkt mer att skriva om.
chilla imorgon bara, kanske kär ett inlägg då.
natthalieee

r.i.p.

2011-09-02 @ 22:09:26 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

jag tänder ett ljus för dig,

R.I.P Peter Gardik-Karda, en underbar lärare & vän till många !
många minnen väcks som vi haft tillsammans med dig.
många tårar fälldes för din ära idag.
jag saknar dig, & hoppas du har det bra på andra sidan.
& att gudarna tar hand om dig. förstår inte hur det kunde hända dig, du som sa senast förra veckan att allt skulle bli bra igen.
självklart kommer jag på minneslunden, och lägger en ros för dig.
hoppas du har det bra på andra sidan, R.I.P älskade lärare ! ♥♥

torsdag,

2011-09-01 @ 20:12:05 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hej bloggen, jag vet att jag inte skrivit sen i måndags.
har varit hemma hos simon sen i tisdags.
har varit ensamma hos hans mamma, övermysigt !
lagat mat tillsammans och sådära, helt underbart.
imorgon åker jag hem förmodligen "/
nu ska vi mysa och titta tv, det behöver vi.
natthalieee