Måndag : hemma ifrån skolan-blogg tid

2011-10-24 @ 13:04:52 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hej bloggen, måndag nu den 24 oktober 2011 ! tänkte ta och blogga ordentligt nu, varit dålig på det dom senaste två-tre veckorna tycker jag. idag är jag hemma för jag skadat höften,mitt knä & ,min armbåge. pga min lillebror och mamma bråkade så sprang jag efter honom så putade han bak mig så jag föll stenhårt mot det hårda golvet. så jag kan knappt gå nu. skrapade upp hela mitt knän och slog i armbågen rejält och har smällt till höftbenet..får se om det går över annars får jag dra till läkaren och kolla upp det. fruktansvärt ont har jag iallafall. simon sov hos mig från fredag till söndag, och i lördags åkte vi med min familj till min farbror och blev bjudna på smörgås tårta. sedan var vi där någon timme sedan åkte jag, simon & lillasyster till malin ( min barndoms vän som är lika gammal som min stora syster 21år ) hon fyllde år så det blev en kopp kaffe när vi kom dit, sedan åkte cidern och shotsen fram. men blev bara två cider för jag skulle komma hem med lillasyster med. haha skämt ! mysig / rolig kväll ! blev även bjuden på hennes lokalfest på fredag ! så dit ska jag minsan :) nu har hon flyttat in till malmö så nu kan jag träffa henne oftare igen, saknar tiderna med henne ! träffade hennes lillebror i sommras någon gång på malmöfestivalen också, såå kul vi hade ! ska snart börja plugga hade jag tänkt, med en kopp the låter bra ! ska spela en stund till på facebook först bara. ligger efter lite i skolan men tar igen det denna veckan, ska vara hemma hela veckan så jag klarar av dessa två proven så jag kan börja om från noll efter lovet. är ju ledig hela nästa vecka ju. skönnt ! och efter lovet ändras mitt schema ! :) visar bild på det, dom fyra lektionerna som är överstryckna med rött försvinner efter lovet, fram till jul. för att jag har dom kurserna som iv-val så har det med andra program på skolan och dom ska ut på praktik då under dom veckorna. så kommer ha sovmorgon måndag-tisdag och sluta 14.50 på onsdag-torsdag ! :) skönt skönt. skriver mer senare !

Nathalieee

Söndag : love

2011-10-23 @ 19:00:31 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

JAG ÄLSKAR DIG

SIMONLUNDH

Tisdag : sover hos baby

2011-10-18 @ 22:10:38 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Sover hos baby inatt, skriver imorgon. Vi har tre månader idag :)

Natthalieee

Onsdag : tankar ?!

2011-10-17 @ 20:00:18 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

jag önskar jag kunde må bra hela tiden.
skratta och le på riktigt.
slippa dom ständiga tankarna.
slippa värken i magen och huvudet.
slippa gå med blöta ögon.
al by myself..




Natthalieee

Måndag : vafan

2011-10-17 @ 13:36:30 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

tjo bloggen, bloggat dåligt jag vet ! har lite annat att tänka på, och det är ju såklart viktigare än bloggen eftersom  det ändå inte är så många som läser ändå. men bra att bloggen finns om jag behöver den! ska snart plugga hade jag tänkt. hade bara en lektion idag, webbdesign. sedan var naturkunskaps läraren borta ?! ingen viste vart han var, och på svenskan fick vi jobba var vi ville så jag stannade kvar på skolan med brudarna en stund sedan drog jag hem. imorgon har jag idrotsskador & massage, ska linda fötter,axlar,armbågar knä. mysigt..nääeeh! fuck no´! sedan har vi en nu kurs efter det som heter alkoholhantering typ, haha ! får se vad den handlar om :) kanske skriver sen, annars blir det att jag skriver imorgon,

Natthalieee

Lördag: hemma hos baby

2011-10-15 @ 18:57:51 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hej bloggläsare, åkte hem till älskling nästan direkt efter skolan igår. åkte hem om och stack till stadsbiblioteket, duschade och käkade middag. hemma hos baby satt han och andy och lanade wow. så jag spelade på hans telefon och tittade på film som jag hyrt på biblan. sen gick jag och la mig, vaknade vid fyra då satt dom fortfarande uppe, haha. nu är klockan 18.55 och älsk är och hämtar pizza till mig, hans syster och han själv. mummss. sen ska vi väl mysa och titta på film. :) skön helg, får plugga imorgon när jag kommer hem !

Nathalieee

Onsdag : tankar ?!

2011-10-12 @ 18:43:23 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

alla har rätt till konstiga och anorlunda tankar. vill du inte veta läs inte..
känner mit oerhört stolt över mig själv att jag för en gång lyckats vara trogen mot min kille. alla andra förhållandena som tagit sluta har varit mitt fel. men denna gången är jag kär på riktitg ingenting kan förklara mina känslor för honom. detta kommer hålla länge det vet jag ! att gamla "vänner" inte kan låta mig vara nu gör mig så besviken och jag känner mig misslyckad, att jag inte kan få gå vidare och att allt det gamalt ska kunna glömmas bort. att jag aldrig kan få läxorna gjorda och få bra betyg, varför är det så svårt ?! jag kan inte slösa så mycket tid på simon längre, tyvärr måste han komma i andrahand från och med nu. jag lovade ju mig själv och mina lärare att jag skulle ända mig och klara det ?! jag kan varken svika dom,mig själv eller mina föräldrar. jag ska ändra mig, jag ska visa att jag kan innerst inne ! viljan är där jag har nuddat vid den såå många gånger !

ångest
besviken
smärta
nere
sorg
dyster
hopplöshet
förkrossad
saknad
skuld


Onsdag : vanlig dag

2011-10-12 @ 18:22:32 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hej bloggen, skolan idag. fottades idag och blev inte alls nöjd ! brandlarmet gick men det var bara fake, jag vet mina inlägg är tråkiga. men skitsvårt att skriva på detta tangentbordet för knapparna är as hårda. skulle egentligen till simon men sket i det, hade inte varit där fråns 7 ikv, och hade lagt mig vid 10 för ska jobba i köket i skolan imorgon. och hade fått gå upp halv sex imorgon, låter inte lockande. får väl helt enkelt vänta till i helgen "/ kanske ska på hand kompis tjejs förälders kalas/fest ? vet inte vad det är :) i helgen men får se. är sjukt tröt, men måste verkligen plugga. ligger massa bak men är så tröt att jag slutar plugga hela tiden..fan då. och jag orkade inte gå till biblan idag heller. fan är besviken på mig själv. ska ta tag i de..någon gång.

Natthalieee

Tisdag : bara en lektion idag med

2011-10-11 @ 10:56:27 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hejhej bloggen, varit hemma en timme nu typ. inte skönt alls faktiskt, eftersom jag gick upp halv sju för att ha en lektion. känns mest som att dagen är förstörd ? borde egentligen gå till stadabiblioteket men orkar inte. ska plugga på annat + städa rummet för min lillasyster gör ju det aldrig...ska även plugga och kanske sova en timme ! sov två timmar igår mellan 3-5 typ över skönt. skolfotto imorgon måste hitta snygga kläder att ha på mig. nu ska jag spela på facebook. see u later !

Natthalieee

Måndag : chilling

2011-10-10 @ 12:13:30 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

måndag idag, och jag gick upp vid 6.20 för att duscha och dra till skolan. simon var också här för han har varit hos mig sen i lördags kväll. kom till skolna hade webb design och idag började vi med animering ! coola grejor, ska bli kul att jobba med det, dock svårare med det än att hålla på med photoshop ! på lektionen efter var läraren hemma med sin sjuke son så den var inställd. och sista lektionen idag fick vi jobba hemma. så hade en lektion sen åkte jag hem, köpte nudlar och har käkat det ! :) namnam. och nu har jag lagt in bilder på datan så jag kan uppdatera på facebook. bilder på allt möjligt. lägger även upp någon här. :) ska plugga lite sen och titta film, orkar inte dra till stadsbiblioteket det gjorde jag igår. så får gå dit imorgon har bara en lektion som idag. måste plugga inför idrotsskador provet ! kanske kör ett inlägg senare med !

Natthalieee




Fredag : fredagsmys

2011-10-07 @ 20:21:39 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

fuck skolan idag, jävla idioter ni kommer få igen. ni tar på mig psykiskt !!
ätit pannkakor, handlat choklad, duschat börjat titta på film. datan nu sedan mer choklad och film. bilen kör mot göteborg klockan 6.00 imorgon bitti.

Natthalieee

Torsdag : rena kläder och nyrakade ben

2011-10-06 @ 20:23:25 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

började typ 9 idag, gick upp klockan sju. älsk och jag sov skitdåligt inatt så det är sjukt. en 90 säng "/ idag skulle vi till södra sandby för att gå/springa 8km tillbaka till skolan för att sedan gå hem igen -_-'' såå jobbigt. men där gick jag hela 8km med sofi i min klass. i ösregn och storm !! haha åkte direkt hem en och klädde av mig, la mig i badrock slöngde mig i soffan och glodde tv med mamma samt käkade jordnötter ! namnam :D sedan blev det ett sjukt varmt bad och rena kläder och nyradade ben. käkade middag coh drack kaffe. sedan gick jag och lillasyster till stadsbiblioteket för att lämna tillbaka filmer. så lånade vi nya filmer,spel,musik och böcker :)
filmer :
- hopp
- i taket lyser stjärnorna
- det regnar köttbullar
böcker:
- skräck historier
- belman bok
- belman bok
musik:
- ken ring
- bullet for my valentine
- ison & fille
spel:
-djursjukhus

nu ska jag sitta på fb lite sedan sova, natti natti

Natthalieee

Onsdag : en dag till

2011-10-05 @ 19:01:48 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hejhej bloggen, sitter vid älsklings data nu han sitter och tittar på cops. kom nästan precis hem, var ute och cyklade och träffade simons kompis Wennolf och snackade en stund, sen blev det kallt så vi stack hem igen. skönt att vara ute, ganska skönt väder fast lite kallt. duschade även innan, mys pys ! har pluggat idag, känns skönt att ha det gjort. har läxa till nästa vecka som jag tänkte göra idag med men har dom böckerna hemma. lite synd :( men har gjort läxan jag hade till idag och den jag har till fredag. och just nu bloggar jag och spelar på fb. sedan ska jag plugga till detjag har prov i om 3 veckor typ. haha ! men är ganska mycket så lika bra att börja redan nu. handlar om idrotsskador och så. sover hos älsk en natt till. vi har det helt underbart tillsammans !! och i förr igår sa han för första gången att han älskade mig ! :'') skriver imorgon !

Natthalieee

Onsdag : godmorgon

2011-10-05 @ 11:48:05 • Kommentarer (1)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Hej bloggen, stannade hemma idag. Mår inte så bra i magen. Ska strax göra lite frukost sedan sätta igång plugga. Bättre att plugga än att bara slöa under täcket i soffan med baby. Imorgon har vi vipan loppet med skolan vilket innebär att hela skolan ska ut och gå/springa 8km :) ska bli skönt att gå ut och röra sig ! Jobbigt att skriva på telefonen så skriver kanske ett inlägg senare.

Natthalieee

Tisdag : vem vet ?!

2011-10-04 @ 21:02:13 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Allt på en och samma gång..tankarna går på vars ett håll samtidigt. Jag försöker ta en dag i taget men det är inte så lätt. Tänker ständigt på vad som kommer hända om Simon får jobb utomlands..och hur allt kommer bli då. Han är mitt allt och jag älskar honom mer än någonting ! Och skolan tar jag aldrig tag i heller, skjuter upp allting hela tiden. Sover dåligt med kämpar mig ändå upp för att gå till skolan. Imorgon ser jag till att sova ordentligt så jag kan göra alla läxor. Har en hel del nu !
Ska plugga lite nu, har en sak till imorgon.

Natthalieee

Tisdag : överdrivet tröt !

2011-10-04 @ 12:14:26 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Tjatja bloggen, sitter i fåtöljen hos älskling och är sjukt tröt. Hade bara en lektion idag och vaknade klockan 5.40 för det -_-" sover här till imorgon med :) ska snart börja plugga med så jag får lite gjort, åt nyss en bulle och drack is the. Men eftersom blogg.se nu finns som en app så kan jag blogga från Simons mobil när han spelar :)
Hörs senare

Natthalieee

måndag : ojsan

2011-10-03 @ 23:49:33 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hej bloggen, inte bloggat på en vecka jag vet. men det har kännts skönt, har knappt suttit vid datan alls ! har umgåts med familj/vänner/pojkvän. ska satsa mer på skolan, varit dålig sista två veckorna. men ska plugga rumpan av mig imorgon. jag ska snart sova, tänkte bara köra ett inlägg nu, skriver en hel roman imorgon jag lovar ! har bara lektion från 8.10-9.40 sedan ska jag hem till simon igen. sovit här sedan i söndags (igår) och förra veckan sov jag hos honom från lördag till onsdag. sedan sov han hos mig fredag till lördag. för i söndags skulle vi egentligen köra till göteborg klockan sex på morgonen så vaknade halv fem för att fixa mig. vi sätter oss i bilen och ska köra..så när vi öppnar garage porten ( som är under alla lägenheter) och ska köra ut SÅ HAR EN JÄVLA BIL PARKERAT DÄR !! den stod där från lördagkväll till sönda halv tolv på dagen, så då var det försent för att köra till min syster :( såå arga vi var ! så vi alla var vakna från halv fem på morgonen. usch..ringde polisen och lapplisorna. polisen kommade upp regnummert men ägaren hade inte någon nummer registrerat. och personen hete muhamed, så när vi skulle hitta hans nummer sökte vi på eniro, men då kom de upp 16 000 SIDOR med folk som hete det.

nu ska vi sova, natti natti
natthalieee