Tisdag : as tröt

2011-11-22 @ 19:47:42 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hej bloggläsare, va i skolan idag. hade en lektion mellan 10-11. känndes lönt ? men iallafall, efter det drog jag och mariella till lund sedan till malmö för att åka hem till mig och titta film medans vi väntade på att klockan skulle bli tre. skulle på jobb intervju då, men när vi kom dit var han inte där så vi smsade han och han sa att han inte kom fråns vid fem. så vi åkte hem till mariella och slängde in en hög tvätt sedan åkte vi dit igen. framme lagom till fem. snackade med chefen och han skulle höra av sig. får hoppas på de bästa. ska strax sova är helt slut.

natthalieee

Måndag : nu ska jag visa dig !

2011-11-21 @ 19:36:28 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

åhh kan inte rå för att hata pappas gamla data !! nu stängdes hela internet ner och jag hade skrivit en massa så nu får jag skriva om allt igen. känns inte sådära lockande, men eftersom jag inte bloggat på en tag måste jag ju uppdatera er ! simon och jag hade 4 månader i fredags, lördagen spenderade jag med min barndomsvän malin på hansa companiet + mc donald. och simon kom på kvällen och sov till söndag. ifrån söndag till måndag ( idag ) så sov jag hemma hos mariella som kom men underbar nyhet i söndags ! hennes jobb behövde hjälp tre helger framåt, så hon nämnde mitt namn så imorgon ska jag för första gången på JOBBINTERVJU !! waaah, kan inte fatta det. helt sinnersjukt ju ?! håller tummarna och hoppas på det bästa. ska göra mitt bästa ! jag behöver detta, en ny start på livet osv. om en månad är det jul, åhh vad jag längtar ! pengar pengar pengar på fredag, så om jag inte ska jobba blir det julklappar som ska inhandlas ! ikväll ska jag plugga till provet på onsdag i näringslära, handlar om proteiner på detta provet. och har redan gjort läxan till kallkök som var 18 frågor om desserter :) kursen i varmkök är slut, så nu har vi kallkök. vet inte riktigt vad jag mer ska skriva. om det är någonting speciellt jag ska skriva om så skriv en kommentar under inlägget ! ska fixa bilder och så med så jag kan fixa om min header, men känenr inte att jag har tid till det när jag inte har egen data längre. men jag ska försöka fixa det !

nu ska jag spela kalrt på facebook sedan plugga,duscha sova ! :)

natthalieee

Måndag : sådärja

2011-11-21 @ 14:09:04 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

JAG SKA PÅ JOBB INTERVJU IMORGON !!

natthalieee

Tisdag : en vecka sedan jag skrev

2011-11-15 @ 12:04:57 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hejhej bloggen, sämst på att blogga jag vet, men eftersom min data är inlämnad och han som ska titta på den är på semester blir det såhär. jag har varit sjuk sedan i torsdags-fredags. var inte i skolan i igår eller idag. och vi är lediga imorson. så kanske blir skola på torsdag vet inte än. men mår bättre idag iallafall. det är väl si sådära mellan mig och simon. men vi försöker iallafall. hoppas det varar länge till. och btw ska försöka fixa videoinlägg idag !! :) haha, sen när jag spelat klart, spelar på facebok just nu. :) men skriver mer senare dååee !

Natthalieee

måndag : skitdag

2011-11-07 @ 20:59:58 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

i will make it this time to

Oh you think that you know me,
That's why I'm leaving you lonely,
Cause baby you don't know a thing about me
You don't know a thing about me
You ain't got the right to tell me
When and where to go, no right to tell me
Acting like you own me lately
Yeah baby you don't know a thing about me !

We can not just go ahead, we must take hold of this.
This is not a game anymore.
I am no longer a child, I know what I want.
and I'll be sure to get there,
I do not get you off then I move on.
but do not forget that I love you,
and fighting for us! ♥

Natthalieee

söndag : nördar

2011-11-06 @ 14:00:05 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hejhej, sitter nu och spelar på facebook haha. simon har åkt hem och jag har tråkigt. ska fixa och städa på rummet. blir även en om möblering ! ska måla naglarna och fixa ögonbrynen. idag blir det fläskpankaka till middag också. imorgon börjar skolan igen, men börjar klickan 10 på måndagar och tisdagar nu så det är lugnt ! hinner sova till halv 9 ju :) natthalieee

Söndag : lovet är slut

2011-11-06 @ 09:47:35 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Hejhej bloggen, hade skitkul när jag var med Emelie här om dagen. Och hade skitkul hemma hos Frida med! Älskling kom igår så vi har bara myst sen dess. Tittat film och så. Han ska hem senare idag :) ska bara ta det lugnt ikväll och lägga mig tidigt, skolan börjar ju imorgon. Just nu ligger jag i soffan och tittar på "speeders" med mamma och pappa. Älskling sover fortfarande i min säng. Men klockan är bara 9:45 så det är lugnt :) skriver mer sen !

Natthalieee

Har även färgat håret mörkt brunt med blond slinga i luggen :):)

Tisdag : höst lov

2011-11-01 @ 15:04:08 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

tja tja, sitter hemma hos älskling, och jag har inte bloggat på en vecka jag vet. är sämst jag vet. men sitter knappt vid datan hemma eftersom jag måste dela den med mina två syskon och mina föräldrar. pappa ska lämna in min data, men det verkar inte gå så bra för honom haha. älskling sov iallafall hos min från fredag till söndag. på fredagen var vi på min barndomsväns lokan fest på folkets hus,min syster från göteborg var även nere ! :D var där till klockan tolv typ sen åkte vi hem. på lördagen låg vi och tittade film till ett tiden sen gick vi och handlade och så, började laga mat som skulle marineras. sedan åkte jag och simon till big bowl och bowlade med andy och suss. var roligt och gick bra. va halloween tema ! :) sedan åkte vi hem, min syster och hon som hade festen kom hem till oss så snackade vi och så. seddan åkte dom hem, så gjorde vi klart maten. blev super duper gott kan jag lova! simon åkte hem på söndagen vid klockan fem. och i måndags ( igår ) åkte jag hem till honom :) sover här till imorgon, så jag tar bussen klockan 7 till eslöv. för att vara med emelie,följa med till bup och lite så. sedan ska jag hem och sova. för på torsdag ska jag hem till frida och sova där till fredag ! :D toppen looovv ! ;D men nu ska jag spela på facebook, vi får se när jag skriver nästa gång :)

Natthalieee