söndag : byggt mina naglar.

2011-12-18 @ 19:01:01 • Kommentarer (1)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

her inget batteri på min kanera den laddar just nu. byggde mina naglar idag blev as kalas bra ! sover hos älskling imorgon :D och får nog min nya mobil också ;)

natthalieee

torsdag : promise !!

2011-12-15 @ 20:45:23 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

tack för kommentaren, tar åt mig. dålig somfan på detdära om videoinlägg ! men jag looovvarrr ska filma nu innan jag ska sova, så slänger jag upp den imorgon ! sedan kan jag filma med min polare, har massa bilder och sådant som ska upp också när jag fått tid. får se om jag kan imorgon :)) har badat och tagit bilder, och sådära. hoppas ni kommer bli nöjda. ska skriva mer om mig själv, hur jag mår/känner mig. hur jag har det i skolan och hemma och allt det dära. ni får se ! :) börjar redan imorgon med det. nu ska jag filma sedan SLÄNGA min bokstavligen i sängen och sova ända till halv 9 imorgon typ, sedan upp och jobba i skolan, vi ska göra 220st silltallrikar sedan en lektion med arbetsmiljö och säkerhet sedan ska jag hem :) tar med kameran till skolan också så blir feta pics ifrån där med. see yah tomorrow !

natthalieee

torsdag : snart dax för ett bad

2011-12-15 @ 18:10:02 • Kommentarer (1)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hej bloggläsare, hoppas ni tycker om min blogg. ni får gärna kommentera under inlägget och skriva vad ni tycker. idag har jag varit i skolan och jobbat i köket som vi gör varje torsdag-fredag. jobbade igår efter skolan så han inte blogga/orkade inte. gick bra i skolan iallafall, börjar halv 10 imorgon och slutar väl runt 1-2 tiden kan jag tro. sedan hem och fixa sig inför jobbet och jobba ca 18:00-13:00. sedan vet jag inte vad som händer, kanske sover mariella hos mig får se hur jag mår och sådära. ska bada nu hade jag tänkt, tända lite ljus och sådära, ska lägga mig tidigt idag också. pyssla om mig och sådära, och på söndag klockan 11.00 ska jag bygga på mina naglar som jag ska ha över jul & nyår ! :) underbart underbart, billigt och bra. 150kr bara :) SUPER !

nu ska jag ta och tappa upp badet, skriver på lördag lär nog inte ha riktigt med tid imorgon.

natthalieee

& BTW ska fixa nya bilder på mig själv och videos ! ;)

tisdag kväll : snart sova

2011-12-13 @ 21:05:10 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

har handlat julklapp till pappa, HAHAHAHAHAH 15pack popkorn ! (Y) aws0me !! hhaha, såå kul :) har även gjort 120st ischoklad saker. ska snart lägga mig i sängen och titta film sedan sova. see yah !

natthalieee

tisdag : jasså alla vill läsa min blogg?

2011-12-13 @ 13:22:05 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

ser att det är ca runt 10st som fortfarande kollar min blogg dangligen så tydligen vill ni att jag ska skriva ! ja men då ska jag se till att fixa tid så jag kan uppdatera er. det jag skrev om sist var ju att chefen billy skulle höra av sig. VILKET HAN GJORDE !! jag fick jobber minsan och dar ! jobbade tre helger i rad + två vardagar. har ca 45timmar nu. och nu har jag jobbat dom tre helgerna som var meningen, för en annan tjej var ledig tre helger så jag tog ju över dom. personalen tyckte mycket om mig och jag tog egna inisiativ och sådära. mycket glada var dom iallafall. så ja nu var dom helgerna avklarade, chefen skulle snacka med hon andra sedan skulle han återkomma om jag skulle få jobba mer eller inte. så jag får väl ett samtal i veckan förhoppningsvis. det är ju ett bra stt att få helgerna att försvinna genom att jobba 5-6 timmar på kvällen :) får lönen nästa vecka den 23. så då får vi ju se hur mycket jag jobbat ihop :) allt över 1000kr är bara bra. pengar det också liksom, och det är en bra erfarenhet att jobba ju :) det visar att jag är duktig och ansvarsfull. att jag kan ta hand om skolan, jobb och mig själv på samma gång. jag är bra, helt enkelt bäst ! jag och simon är fortfarnade tillsammans också ifall ni undrar. han har dumpat mig två gånger men ångrar sig lika snabbt. så ja, när jag åkte hem till honom igår så var det som om ingenting hade hänt. nu ska vi ta det lugnt några dagar och se hur det känns och så. ska spela lite på facebook nu sedan ska jag plugga lite inför medeltiden provet jag har imorgon ! hoppas det går bra :D

skriver mera senare ikväll kanske.

natthalieee