Söndag: Godnatt

2010-02-28 @ 20:12:41 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Hejhej,ska gå i sängen nu.Ska till skolan imorgon! :O suck.

Ring om det e ngt,

tack för mig!

Söndag: Då ska man skriva ut,igen.(!!!)

2010-02-28 @ 13:03:10 • Kommentarer (1)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Hejhej igen,då tycker jag att jag borde skriva ut igen eller ngt.Har inte mke att skriva om annars så nu skriver jag det iallafall.Nämner inte namn,för det kommer att förstöra för dom då.Så ja..läs eller fulkomligt skit i det.

Att jag inte kan få berätta och skriva vafan jag vill i min blogg gör mej jävligt frustrerad.Kan inte skriva vad jag gjort under dagen eller hur jag känner.Pga att då blir den personen det handlar om skitförbannad.Vilket jag inte tycker dom borde.Om ni nu inte vill vara med i min blogg så ska det vara en jävligt bra andledning vilket jag inte har fått från er.Så nu skriver jag det,vare sej ni vill eller inte.Skiter fulkomligt i det.Ska ni inte vara med ge mej en bra andledning då.Att jag inte får berätta vem jag vara igår är delvis för att killens tjej kommer bli svartsjuk för att han träffar sin tjejkompis?! men guudd.Om hon nu inte kan lita på dej,(vilket hon borde) så varför vara tillsammans med henne?! Jo,för att du älska henne,men hon borde kunna lita på dej isåfall,älskar hon dej ska man lita på personen med.Det är så jag resunerar iallafall.
Och att jag inte får berätta om personen jag är otrolgit kär i gör mej frusterad,men jag tänker inte lyssna mer på de nu.Jag tycker folket ska få veta om hur jag känner och vad jag gör.Vad är annars meningen med miin blogg,om jag inte får skriva om mej,och om mitt liv.Det är ju förfan det min blogg ska handla om.Bloggen om mitt liv.Då ska det handla om mej,vad jag känner och vad jag gör! Minsan och dar ska det inte komma folk och tro att dom kan ändra på min blogg,jag skapade den för mej.Och då ska den handla om mej också.
Jag är så otroligt kär i Patrik Carlsson,mitt ex.Han e ljuser i mitt liv.Och utan honom skulle jag inte ha ork i kroppen att ens stiga upp ur sängen.Han är livet framför mig,och blodet i min kropp.Vi är inte tillsammans men det är påväg.Imorgon är det exakt en månad sen han lämnade en bit av mitt hjärta.Vi gjorde slut tillsammans,för det vad bäst så.Bygga upp relationen,sluta bråka.Och få stopp på allt o alla som ringde och hotade oss.Vi skulle bli dödade,ned slagna hit och ditt?! men nu.Nu är det minsan stopp på det.Jag måste få säga vad jag vill.Gör inte detta för att skydda Pade,utan för att allt detta skit får mej ILLAMÅENDE! Jag är tröt på detta,jag vill inte att Erica har ngt med Pade att göra mer.Han vill inget med henne o göra längre,han vill ha henne ut sitt liv.Men att hon ska messa/ringa och vilja träffa honom hela tiden får mej att må illa.Jag hatar Erica för mer och mer jag hör att hon gör mot andra! Jag förstår mej minsan inte på henne,är hon avensjuk på Pade för att han älskar mej nu,och inte henne längre.Är det ända hon vill att förstöra för honom så han inte kan vara lycklig mer?! Jag ska sätat stopp för henne nu.Jag bryr mej inte om hur mke skit jag kommer få.Släng det på mig och inte Pade.Detta är ditt eget fel Erica att det har blivit såhär.Det är du som ringer/messar med Pade och gör din egen kille förbannad.Säger att det är Pade som har börjar ringa/messa dej,men det är minsan fel.Du måste stå upp för dej själv,och berätta sanningen,det hålelr längst,inget annat.Jag kan tänka mej att prata med dej,men då måste du själv kunan tänka efter och inse att det är du som startade kriget och skyller på Pade.Så han ska få mer skit än vad han redan har.Han gör allt för att kunna slippa att prata med dej,han vill inte ha med dej att göra.Och att du ska hålla på såhära gör det med skit för både dej och din familj,Pade och hans familj.Och allting drabbar mig nu.Jag pratar sällan med Pade om dagarna när han är förbannad,fått skit av dej o Padde (Ericas kille,vet inte om dom gjort slut.Förstör mej inte på det) hela jävla tiden,du messar & ringer och har dej.Blockar Pade på bdb och sedan blockar upp honom,gång på gång. :S förstår mej inte på dej.Tänk efter vems liv du förstör,och tänk efter FÖRE du säger ngt igen till ngn.Och kom inte och bråka med mej,för då får du fantamej ngn att bråka med som du aldrig bråkat med innan.Jag skryter inte,men försök inte ens att bråka med mig.

Nog med det pratet nu,nu ska jga berätta om hur mitt lov egentligen har sett ut.
Jag har varit med Pade ett antal dagar utan att säga ngt,när jag exempelvis har sakt att jag ska gå och lägga mej och glo en film,då har jag varit med honom.Antingen hos mig eller hemma hos honom.Vi är inte tillsammans men vi träffas,bygger upp vår vänskap/relation för att sedan när båda känner oss redo bli tillsammans igen,och vara tillsammans många år.Förhoppningsvis livet ut,vilket jag hoppas på.Pade är en underbar person,och jag älskar honom fortfarande.Han är ngt jag aldrig träffat förut,och han får mej alltid att visa hur jag känner.jag hade kunnat säga tusen gånger om att jag älskarälskarälskarälskarälskar honom!

För det är så det egentligen ligger till.Blir frustrerad av att skriva om mej och mitt riktiga liv i bloggen,eftersom det är det jag har bloggen till.Att folk slipper ställa tusen frågor,och läsa här och förstå.

tack för mig!


Söndag: Ta det lungt!

2010-02-28 @ 10:49:15 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Hejhej,shit.Nu är det söndag och hela jävla lovet har försvunnit! :S
Sammanstälning av lovet: vänner,fest och ta det lungt! :)
Riktigt underbart lov,som blev väldigt spontant,gjorde saker som inte var specielt planerade! :)
Men ja,haft polare hemma hos mig sen i fredes,riktigt roligt har det varit ^^
Men iallafall,lovet har varit roligt,och jag har inte sovit ut en enda dag.Inte idag heller när pappa gör så man vacknar 09.07 !:S fick damp rent ut sagt.Mamma blev förvånad att jag var uppe och frågade varför jag va uppe så tidigt :O jag sa att pappa gjort så jag vacknade,så hon blev lite sur på honom.Hon vet att jag behöver sova.
Men iallafall,blev polare hos mig igår,film,skitsnack,pulkaåkning klockan 22.00-23.00! (Y) sjukt jävla roligt.Tack för kvällen! :)
Idag ska jag verkligen TA DET LUNGT,och måste plugga..:'( nu börjar skiten,har omprov i kemi imorgon i skolan:S DÖDA MIG!
Bio nästa fredag! (Y) och sådära,är tröt o vill sova :'( men ska snart ut och ta en cigg iaf,sen börja plugga.
Ont ont i ryggen och kan knapt sitta,nu ska jag sluta klaga och komma på gnt vettigt o skriva senare.

hade bra,

tack för mig!

Ps. Har medelat Lollo att jag har färgat håret svart,väntar nu bara på svar. Ds.

Lördag: Mår skiittt

2010-02-27 @ 15:35:45 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Tjenixen,då är det lördag och klockan är 15.29 och Fredde har åkt hem.
Även farbror Tomas och hans polare Anders var här innan o käkade tårta,visa farbror ett program jag har på datan och drack kaffe o tog några cigg :)
Nu är jag tröött,somnade sent igår :) rumt 2-3 eller ngt,Fredde och jag glodde film,och han drack sin vodka :P men somnade inte fråns vid 4 eller ngt :P
Men iallafall :D bli att vara hemma idag med familjen nu när alla har åkt hem.Blri vell melodifestivalen ikväll,även fast jag hatar de :P
haha,färgade håret svart igår,men blev mörkbrunt! FUCKFUCK,men kanske funkar emd löshåret iaf,ska snacka med Lollo om de,fejjan nu! (YY)

hade bra,

tack för mig!

Gammal bild,sen jag var svarthårig sist:

Fredag: Fredde är här! :D

2010-02-26 @ 21:39:32 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hejhej,då sitter jag här vid datan igen :P klockan är 21.33 ^^
Och jag o Fredde sitter och glor tv;) Har färgat håret med :D haha,svart kan man ju säga att de blev ^¨ den nya häxan ;) yes :D
Haha,ska glo tv nu,och Fredde ska dricka sin vodka sen ;) maha! fluummigg kommer han bli,sedan deckan han! :D typ somvanligt ^^

hade bra,

tack för mig!

Fredde på bild:

Fredag: Hell yeah!:D

2010-02-26 @ 18:17:07 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hejhej,sorry att jag inte skrev igår.Drog på fest i Marieholm (eslöv) sjukkt rolgit! och trevligt folk! :)
Kom hem idag,och ska nu baka tårta till lillasyster som fyller 10år idag! (yeeyy)
Och sådära,ska även färga håret svart sen! :)
Fredde ska bara byta kläder sedan kommer han hit han med :) ska sova här ska han JAPP!:D
hahah,saknar den knasrumpan ^^
Men iallfall,nu har jag inte tid att sitta här :P nu ska jag baka tårta! :D
Hade fint,

tacl för mig!

Torsdag: Hemma! :)

2010-02-25 @ 17:44:44 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Hejhej,varit och handlat med pappa på Citygros idag,blev fucking 11 påsar :O och de gick på 3700 >.<' pengarpengar.Köpte hårfärg till mig!:D
Blir att färga det svart ikväll då,ska höra med Lollo när förlängningen ska sättas i (:
Men iallafall,nu ska jag klä på mig och dra ut och skotta snö >.< börjar bli mörk,och vill ha det gjort! :) sedan blir det att gå in,FÄRGAHÅRET! även lillebror ska ha sitt färgat! :)
Sedan blir det duscha och film! mysmys.

ska ut nu,

tack för mig!

tack för bilden Melissa,älskar dej ngt otroligt! (aa'<3

Torsdag: tröött

2010-02-25 @ 12:09:31 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Hej,uschja.Är riktigt tröt.Somnar nog snart.
Senare idag när pappa slutat jobba blit det att dra med honom och storhandla ^^ yes(Y)
Just nu är jag svinigt tröt,och går o lägger mig igen!

Idag blir det bara mys i sängen,film och sova!


tack för mig!

Onsdag: Skriver en sista gång i bloggen! :)

2010-02-24 @ 18:34:55 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Tjenare alla bloggläsare! =)
Ska snart ner på rummet,kolla film och sedan sova! :)
Är sjuukkt tröt!

Just nu sitter jag med ljusblå jeans,grå långärmad,guld ögonskugga,och mascara på överfransarna.Och en tun linje kalaj! :)

Nu blir det att chilla på fejjan!
tack för mig!

Onsdag: Tröött

2010-02-24 @ 16:40:15 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Tjoo,nu är klockan halv fem.Jag har duschat och ätit middag.Sjutk slut är jag i hela kroppen med.Vill att Pade ska komma nu :O Saknar honom för mke! :'/
Nu blir det fejjan sedan..vet inte :O trööttt o vill sova!

I miss you!

tack för mig!

Onsdag: Skottat snö

2010-02-24 @ 15:12:14 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Oohh ja!
Skottas mke snö nu,skottat i tre timmar.Men tror ni jag e klar?
nejnej,mke mke kvar,har gjort ungefär hälften nu.Men nu räcker det för idag,duschen kallar och sedan middag.Yess! (Y)
Usch,fruser som en dåre! :((
Mamma berömmer mej o Josefin just nu ^^,
tihi,för jag och josefin har gjort alltt jobb! :D haha,(Y)

Ska klä av mig nu och hoppa in,

tack för mig!

blir en snöbild på det! :)
(tog nya bilder när jag var ute,tills batteriet la av :O bilderna kommer sen)



Bilden är sen när det inte hade snöat så mke! :)

Onsdag: Godmorgon! :)

2010-02-24 @ 10:23:10 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Hellujah!
Ja,då var det onsdag,lovet bara flyger iväg känns det som! :O
Men iallafall,blir inte Fredde idag,har inte pengar till busen:( Ingen aning om vad jag ska skriva,känns som om jag bara skriver massa olika små korta inlägg hela tiden,om massa onödigt?! men jag vet ju inte vad ni vill att jag ska skriva liksom :(( Om ni kommenterar,vad ni tycker jag ska skriva om.Som tex: fotbollen,mina vänner,skolan,familjen,tankar och sånt.
Bara säg till så min blogg blir mer intresant! :) tar emot all hjälp jag kan få :)
Men nu ska jag skriva om blandat igen! ((:

För det första saknar jag miin syster! :( Emmyyy,kom till migh! ;O saknar dej as mke,inte träffats sen i fredes (aa' haha! men du e miin syster,och jag kommer älska dej livet ut,vad som än händer,vi har planerat våran framtid tillsammans,jobb och vår lägenhet! :)
iwwh,längtar röven av mej tills vi och jag går ut ur dörren,hör klockerna och studenthattarna är på!:D iiwwh! STUDENTEN GUMMAN! ska supa skallen av oss! :D
men ändå ^^ bara tre år kvar nu gumman ;) sedan är vi FRIIAA,då kan vi skaffa detdära huset och bygga om det till playboy mantion (stavning) :D som vi skulle(A) rova väggar osv :D you name it baby!<3

Hahah,jaja :) livet leket när man steker somsakt! :) idag blir det nog till att gå ut och fotta tycker jag,blir nog att vara ute o fotta.FÖRESTEN så har pade piercat läppen!:D i mitten :P fiinnt! :) så nu har han högra ögonbrynet,mitten på underläppen,och vänsta tutten!:D love him (A)<3

Fejjan nu dårå,hade fint.

tack för mig!

Tisdag: massa babbel

2010-02-23 @ 15:39:39 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Yess,,datan igen dårå.Uch dagen går så långsamt,ska snart gå ut igen.Har inte specielt mke o göra idag.Imorgon bär det troligtvis av till Fredde! :D sova där såklart,sedan hem på torsdag eftermidddag.
Fest?! suck ja,folk tjatar o tjatar om min festjävel som jag skulle ha denna veckan.Men vi får se hur det blir med den,är inte så sugen på den just nu,kanske för att jag behöver sova och duscha,städa rummet osv.Men har inte ork till ngt.snckar med Antonio på msn o sådära,lyssanr på musik med, Lil rain-adore you (L)
Bästa låten föralltid,den av min o Pades låt,saknar honm verkligen as mke! Önskar jag kunde få kalla honom min igen,går bara runder och tänker på honom..ser honom framför mig.Usch.
Men iallfall,kanske paty i helgen dåja! Ska höra med farsan bara ;)

tack för mig!

Tisdag: Dags för mellanmål!

2010-02-23 @ 12:42:28 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hejhej,då var klockan 12.22 och vattnet till nudlarna är på kokning.Har varit ute och skotat snö,hela gården idag med,ca en decimeter snö! + vägen ner till brev,lådorna,framför soptunnan och framför mitt eget hus! :))
Jobbigt,och kalt var det,näsan är helt röd av kylan och näsan ran.Usch.

Nu har man ätit med,skrev långsamt så nudlarna han bli klara.Gott var det iallafall :D nu är klockan 12.42 och jag ska fixa fejjan igen och sådära.Hade bra.

tack för mig!

Tisdag: LOV!

2010-02-23 @ 10:19:57 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hej,måndag sjukt skönt med lov nu denna veckan.Snöade inatt så det blir till att skotta snö heeella dagen i stort sätt! :(( roa mig ngn genom att ringa? (aa' 0705-366894 halebop! (Y)
Men iallafall,kvällen/natten var underbar,spennderades med Pade.Började med att vi tittade film med min familj och skrattade tills vi fick ont i magen :P Sen gick vi ner på rummet,snackade lite sedan koplade vi in hans playstation 2 som han hade med sig,nötade KING KONG! haha,och vi va bässtt :D blev glad i hela kroppen av att bara sitta där,spela med honom och skratta tillsammans.Saknar stunderna jag spenderade tillsammans med honom,sen gick vi upp,käkade makor och mamma gick och la oss,så vi hade huset för oss själva,satte oss i soffan och tittade på fílm,jag somnade.Vaknade av hans armar runt om mig och en kyss på min kind.Trodde inte jag kunde bli så lycklig som jag blev,helt otroligt vad känslorna fummlade runder i min kropp!
shitet..kan inte förstå vad som händer..

men iallfall,fejjan nu + musik.

Tack för mig!

Måndag: Ohja!

2010-02-22 @ 16:15:53 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Yes,så var klockan 16.08 dagen går långsamt tycker jag,kan även vara för att jag väntar på att Pade ska komma.Vet inte riktigt när han kommer,han skulle ringa efter att han tränat.Sen skulle han ta bussen tjugo i 4,men vet inte om han tog den :O men iallfall,får vänta på att han kommer knakandes på dörren eller ringer ^^,
Men iallafall,nu är man sminkad och redo,sköttade snö innan,så då försvann typ hälften! suck.
Så det blev att slänga på nyss smink,och det blev egopics med camen (A) haha,längst ner i inlägget kommer en bild! :)kanske två eller bra (A) ahah,och även idag är jag på flum humör,det märkte Bergh på msn innan iaf :P men ja :)(y)

Saknar Pade ngt otroligt,trodde verkligen inte jag kunde sakna honom såhär mke,eftersom vi bara var ihop i en månad,21 timmar,40 min.Men jag tänker konstant på honom varje dag,varje sekund.Han kommer verkligen inte ur mitt huvud.Han e detdära jag verkligen önskar jag hade i mitt liv,vill bara ha tillbaka honom,kan göra vad som hällst för att få tillbaka miin pärla igen.Vill kalla honom för miin igen! shit,kan känna tårarna tränga fram i ögonen nu,usch.Det är verkligen jobbigt!
Men ja..sitter och tänker tillbaka nu på stunderna han låg bakom mej,armen om mig när jag skulle sova,kysste min kind innan jag somnade,vaknade av en hans sveper över min kind,och han ligger där brevid mig med tindrande ögon.Usch..

Tack för mig!

Sämsta bilden,jag vet.

Måndag: Bjuder på bilderna :)

2010-02-22 @ 10:30:16 • Kommentarer (1)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Bjuder på lite bilder (aa'
Natta var liitte ego igår när kameran kom i handen :)
Kommentera gärna :*

Måndag: Vad ska jag skriva?!

2010-02-22 @ 10:13:27 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Godmorgon på alla! :)
Mjoh,förstår inte varför jag är uppe nu ens,eller jo! pga att en vis Fredrik Palmé ringer klockan 8 på morgonen och väcker en! :O han skulle gå från stationen i eslöv till körskolan så tyckte han det var tråkigt att gå.Så han ska ringa o snacka skit med mig ^^ haha,kul var det iallafall :) nu är klockan 10.09 och jag har käkat frukost,druckigt en kopp kaffe och även tagit en cigg! :)
Sjuuukt tröt är jag med,gick och la med lite över ett inatt "//
Just nu sitter jag och lyssnar på Sjboois nya låt! :) Svek & kärlek!
Brabra låt, :) 
http://www.youtube.com/watch?v=oAhKC7dR73I
Klicka och lyssna! :) (yy'
Idag blir det att vara ute ett tag,och även städa på rummet.

Är vell på sådära humör idag,lite irriterad och så..men ja,det fungerar vell så småningom.Får hoppas att mitt humör ändras under dagen.
hade bra,tack för mig!

Söndag: Suck.

2010-02-21 @ 16:23:38 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hej,sitter här vid datan igen och bara hänger.Har grymt tråkigt,och vill ha besök!
Ngn sugen? (a' :))
Är sjukt tröt och vill bara somna om med ngn brevid mig!
suck,är så sjukt tröt på att vara singel just nu att jag inte fattar någonting just nu. :'(
Men iallafall.Ta mig ngn! :'(

har rökt,ätit,målat naglarna,flumat på msn och sjungit sedan jag skrev sist,nu sitter jag på youtube och lyssnar på olika flickor som sjunger,sjuktbra!
Haha,hittade även filmer på ett gäng kilalr som leker civilpoliser! xD
Haha,sjukt kul!
Har ont i magen också..mår sjukt illa.
Ska blo tv,hade fint,tack för mig!

Söndag förmiddag!

2010-02-21 @ 10:46:14 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Ohh,sliten.
Sitter och lyssnar på skön musik; Leona Lewis - here i am
Sjukt skön låt att lyssna på om man är tröt och sliten vilket jag är! ((: Kom hem innan runt 10,blev hämtad av pappa.Sjukt härlig helg! Film,mys,middag och underbart folk! :))
Nu blir det vell att skriva lite här sedan att kolla facebook,senare idag kommer Stuff och Fredde,mina boyyss! :'D Snöööö säger jag bara,blir såå tröt på den så det är inte sant asså,det snöas o snöar,hele fredag natt,och lördagsnatt! (N) Is sucks,yes.
Har ca 60-65cm nu hemma,ungefär.Suck,ska byta om och gå ut och skotta när jag får orken (AA) tihi,snackar med Fredde på msn och skickar musik för fult,bror spelar på X-Boxet och mor & far kollar tv och gör syslor hemma.Pappa skavell snart ut och skotta snö han med,fast med snöslungan :)
Ska kolla fejan nu:D

Tack för mig!

Lördag

2010-02-20 @ 09:49:50 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Jadå sitter jag här vid datan,klockan är 09.46 håller på att fixa facebook och lyssnar på musik,är riktigt tröt och sliten i kroppen :(( vill bara sova! Är också delvis sur/nedstämd eller ngt.Men ja.inga kommentarer.

Men ja,idag blir det att vara ute och gå i höör,om det lutar töa ngn gång,snön håller på att töa nu,glad för de iaf.Men det borde töa fortare,för just nu töar det as långsamt,och då komemr det bara att bli massa slask och vatten överallt,borde bli 20grader nu så allt försvinner idag!

Ska fixa facebook nu,hade bra.

Tack för mig!

HAHAHAHHA,bilden som jag lovade:P

2010-02-19 @ 19:35:59 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Här är då bilden jag lovade x''D den blev inte som jag tänkt mig (aa'
men det skiter jag fulständigt i!:D

Den är skitfin iaf!



Tack för mig!

Nu e det fredags MYYYSSS

2010-02-19 @ 19:26:24 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Ohhja!lyssnar på låten just nu faktiskt,hahaha.
Ohyes härlig låt! (A) http://www.youtube.com/watch?v=0TcILZ2446c
Måste bara länka den (a' första gången jag ser hela videon :D haha,moget jag vet ;)
Men jadå,chips,ett glas Coca och ett packe cigg (Y) riktig toppenkväll! Blir hämtad senare ikväll och drar iväg till polare,rik o mys! yess it will be.
Haha,kan inte sluta lyssna på låten xD
Ohja,dagen har varit toppen!  Spenderat dagen med Sebbe bara i stort sätt,Emmy var vell med på ngn hörna ;)  Men iallafall,kollade på Twiliht (skiter i stavningen! xD) på svenskan,höll mej vaken denna gången! :D haha,stolt över mig själv somfan! Lyssnar just nu på en låt Fredde läknade,bra somsatan :)) http://www.youtube.com/watch?v=7doNyZA2gvY&feature=related mjoh,ett år sedan vi va tsm,men ja..vänner är vi.tom BÄSTAVÄNNER,vilket vi kommer vara livet ut,han betyder fortfarande verkligen allt för mig.3,5 SJUKT underbara månader tsm med den bästa killen i världen! Ohja.underbart.
Men tiderna förändras.

Ingen aning om vad jag ska göra nu,men blir väll att ladda upp en bild på bdb ju tänkte jag (: ska bara redigera en bild.

Tack för mig! :)

(bilden kommer upp här när den är klar! :)

Fredag eftermiddag!

2010-02-19 @ 17:30:14 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Hej,så,då är man hemma,har ätit och rökat och sitter nu här och skriver,sitter även på facebook och lyssnar på musik,även på msn är jag aktiv :)
Är sjukt sliten efter vecka,fick G på So provet,2,5 poäng från VG,suck.Det suger faktiskt.Gjorde nytt prov idag,IR..industriella revulitionen (stavning) gick vell bra,det var ett omprov sen i åttan  xD ahhaa,men iallfall.Nu är det gjort,och har bara ett omprov i Georgafi vecka 11 som jag ska klara med så har jag G i allt i so :)
Men ska fixa klart på face nu,sen ska jag typ packa,ska till polare ikväll och glo film,blir nog att stanna där till söndag eller ngt :) men skriver i blogger mer senare ikväll tror jag :) Även imorgon!

Tack för mig,och ha det bra!

Ps. Och till er som ska till Jägers! Ha det riktigt roligt där,önskade jag kunde dra dit,men får inte pengar av pappa :( sorry.Är egentligen riktigt jävla sugen! :( Ds.

Håla första lektionen

2010-02-19 @ 09:27:10 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Har håla nu! Sitter med Sebbe,Alex,Liridon och jagsjälv hahaha!
Ska ha håla nu på musiken,sen ska vi ha gympa då vi ska dansa bugg! :)
Ska läsa andra bloggar nu typ,hade bra.Puss!

Underbart!

2010-02-18 @ 20:53:57 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Känns såjävla underbart detta med.Bråka med syster är sjukt roligt/underbart och bara bäst!Men hon tänker fan inte på ngt.Suck.
Ingen fattar hur jag mår,ingen bryr sej om hur jag mår.Dom säger hit och dit att dom finns för mig,men fan heller bevisar dom det! Ignorerar mej som om jag vore luft.
Orkar fan inte med er,orkar inte med någon.Orkar inte ens ha ngn att älska längre.
Allt är slut,borta,över.

hejdå.

Någon som vill gå och dö med mig?

2010-02-18 @ 20:31:20 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Hejdå Göteborg
Hej Höör

TOPPEN! Blir inget Göteborg för min del,pga jag ringde till en polares mobil för 800kr.KulSOMFAN,känner men riktigt nöjd med mig själv. (Y)
Någon som joinar på att typ gå och dö? funderar verkligen på de nu.Eller så är det ju JÄTTE roligt och sitta hemma och plugga.
Skiter i vilket.Bryr mej inte om ngt längre.
Hade fint,för nu ska jag göra annat. :'(

TORSDAG :D

2010-02-18 @ 17:37:40 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Tjenare,då var det torsdag somFAN,och det närmar sej med gigantiska steg!
Idag ska jag plugga satan och packa massor! :D
Fredag imorgon,skola och omprov i IR,suck.Men kommer nog gå bra.
Efter skolan blir det att dra hem till polare och sova där,kommer bli roligtroligt,såklart.Sedan går bussen till Gbg från malmö 9.30 lördag morgon :( suck,upp och hoppa vid hanv 8 eller ngt:P men iallafall,möta Bruchan i malmö och sådära ta bussen till GBG och mötas upp av syster och Simon! :D IIWWHH,längtar!
Jaja,packapacka :)
Längtar ngt fruktansvärt asså :D

Skolan idag var riktigt underbar faktiskt! :) Var med grabbarna hela dagen,snöbollskrig och hela kittet,rökning och "komma försent" var också på dagens schema! :D
Hahah,facebook nästa iallafall :)

Tack för mig!

Godnatt folket (:

2010-02-17 @ 19:51:16 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Tjolahopp,nu blir det film,pluggande och så vidare :P
Sedan sova! :D
Ha det bäst,tack för mig!

Bilden bjuder jag på (:

Onsdag (: härlig dag!

2010-02-17 @ 17:04:01 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Känns som att idag har jag gjort ett mke bra jobb.Matteprov gick galant (Y) Fysiklektionen gick jag till och med på,och lyssnade och hängde med.På so lektionen berättade Carolin att de gick bra på mitt första världskriget provet :) (gladblirjag)
Jadå,är övrigt riktigt glad idag på något konstigt vis:O
Hahaha,idag ska kvällen gå åt att plugga på engelska och So omprov (Y)
Men jadå,det klarar vi snabbt och lätt av tror jag! Skola imorogn,suck.Snart fredag! GBG PÅ LÖRDAG FFS! Yeha,lägtar ngt fruktansvärt efter Mange,Simon och syster.

Ska fixa facebook nu,hade bra!:)

Mitt love äger ert! :D

2010-02-16 @ 20:46:13 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Handla och fixa inför gbg på fredag! :D
Sova hos polare ;)
På lördag blir det att dra till Lund,möta Mange och ta bussen upp till Gbg,! :D
Bussen i 3,5 timmar.
Kommer till Gbg,möts upp av gReta och Simon och tar bussen ut till dom :D
Yeaah,komemr bli bäst typ!

Sedan bär det vell hem på måndagen skulle jag tro.
Blir till att träffa polare,luffa i Höör och ha fest! :D

Hade fint,för nu ska jag fixa facebook och snacka med folk på msn :)

Puss!

Heluja :(

2010-02-16 @ 17:47:45 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Just nu är jag mke mke sur.
Nu är alla dampsura på mig,säger att jag har bloggen för att jag vill att ni ska tycka synd om mig,vilket definitivt inte är sant!
Folk klagar fortfarande på min bdb,blir så tröt på er.
Orkar inte med er mer.Dra nu förfan innan jag anmäler er alla!
Suck.. :S
Men iallafall,bio på fredag..eller ngt..gbg på lördag förmodligen! :D

Orkar inte mer hejdå.

Ojdå, :O

2010-02-16 @ 15:31:34 • Kommentarer (1)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Shiet,igår kollade 68 stycken min blogg iaf..blev förvånad.Men ja..jag har fortfarande mke att skriva om mitt liv här i bloggen.Detta är bloggen om hela mitt liv.Hur jag känner för allt och alla osv..men ja.
Jag får vell en smäll på käften om jag säger något olägligt i bloggen.Men smällar tål jag.

Vet inte riktigt om jag ska kunna nämna namn här,kanske blir sura miner då och vänner som lämnar.
Men jag skiter i vilket!
Jag ska ha det sakt iallafall.

Ja..somsakt.Jossa..?! Jag saknar dej.Det ska du bara veta,vi har i stort sett samma åsikter om allting,och jag saknar våra minnen i fotbollen och alla stunder vi varit..tjejkväll hos dej.Kvällen glömmer jag aldrig.
Allt jag vill är att gå fram till dej och be om ursäkt.För att jag varit så uppkäftig mot dej,när du egentligen ville hjälpa.Nu säger jag inte att du inte har gjort fel,för det har du också gjort.Vi har varit lika dumma båda två.Men orkar inte dom sura minerna i skolan,bitchblockarna som cirkulerar mellan oss.Bara vi ber som förlåtelse nöjer jag mej med det.Somsakt..jag saknar dej Josephine Alm!

Fortsätta prata

2010-02-16 @ 15:09:48 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Hej,hade lite mer att skriva,
jag vet ni ofta klagar på att jag visar upp mig.Att jag fottar mig själv,visar delvis brösten.Men vet ni vad? jag klär mej,visar mej,gör vad jag vill,och säger precis VAFAN jag än vill.Utan att höra era fucking kommentarer tillbaka.Ni ska bara knipa igen era stora käftar och acseptera mig för precis den jag är.
Och om det är något fel med mig,så vet du vad?
-Då kan du packa din väska,dra röven i mattan och aldrig mer prata med mig!

tack för mig :)

Prataprataprata

2010-02-16 @ 15:06:04 • Kommentarer (1)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Hej,skolan idag..suckar så tråkgit och meningslös den var.
Skrev massa blandat igår,vet inte om ni förstod riktigt allting och sådära om vad det handlade om.
Men om man sammanfattar det så var det en mke liten sammanfattning av mitt liv.
Jag kan berätta bättre nu tycker jag.

Jag flyttade till Höör när jag slutade ettan,började här i tvåan.Då mitt liv började rasa,det var liksom starten då allting började på riktigt.Jag flyttade från malmö..och redan i malmö var jag lite utstött.Jag började tvåan,och vad dendära nya tjejen i skolan som man sjukke jävlas med.Det började lugt,på skojj,men sen gick dom över styr.Det blev mobbning,lite stryck då och då.Och jag bara fortsatte hålla det inne utan att någon viste det typ.Åren gick..och det var dax att börja sjuan,ny skola nya äldre människor.Jag hade redan då börjat umgås med min storasysters vänner,för dom höll inte på med mig.Min syster har alltid varit ett stöd i mitt liv.Nya skolan blev sämmre,mobbningen blev allt hårdade,och dom som var två år äldre,dom som gick i nian vad som ända jag kunde känna mej trygg vid.Var ofta med dom och så.Klassens killar mobbade mej ngt otroligt och allt gick åt helvete rent ut sagt.Jag började skära mej över hela armen och blodet bara rann,gillade känslan att ta ut det över ngt.Men i halva åttan blev det nog!
Det var stopp på allting,hade jag inte sakt emot då hade jag inte suttit här nu och skrivit,var flera gånger på tankar om självmord..men ja.
Jag kämpade vidare och nu siter jag här.Modig,säger vad jag tycker och käftar emot.Jag tar inte emot skit,men jag lyssnar på det och håller de innom mig.En dag när personen inte är bered på det tar jag ut allting som den personen har get mej,all skit.Alla dagar jag gråtit av att jag var så sårad,kränkt och helt utstöt.Dom flesta slutade och fick respekt för mig.

Nu för tiden har jag fortfarande skiten i huvudet av allt fel jag gjort i mitt liv.När jag började ha sex,när jag klädde mig som jag gjorde och hur jag var kaxig.Jag är fortfarande kaxig somfan,ännu värre.Men jag är stolt över mig själv.Och äkta vänner är det ända jag har.Och dom bryr sej inte om mitt förflutna,jag är den jag är och ingen kan göra någontgin åt saken.Jag är mej själv och fan ingen annan.Snackar någon skit om mej får dom tillbaka det,riktigt hårt att dom inte vet vad dom ska säga emot med.
Klaga inte på hur jag är,för du kan inte göra någontgin åt saken.
Käftar du,käftar jag.Kom ihåg det.

Tack för mig!

Dax att skriva ut igen (!!!)

2010-02-15 @ 21:39:05 • Kommentarer (1)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Heej,jadå..då ska amn skriva ut igen.
Suck,orkar verkligen inte livet längre,jobbigt somfan i skolan just nu.Har iallafall två prov till denna veckan.Och fler kommer..lov nästa vecka gör mej en aning glad.Ska spenderas med syster och vänner!
Suck.
Familjen är ju fan inte mke bättre?!
Man brukar ju kunna känna sej trygg och kunna prata,men ibland stretar allting emot.
Vill bara gå till polisen och få allting gjort.
Anmäla pappa, (inte mamma hon har inte gjort mej ngt) Maahh.flytta till en annan familj.Leva utan sitt helvete.Leva sitt eget liv,orkar inte med allt bråk här hemma längre.Bråk med jonas vart eviga dag,lilla syster lever i sin fantasivärld och storasyster har gått vidare in i ett nytt liv.Själv sitter man här.Mitt i helvetet.
Att jag har i bakhuvudet varje dag att jag blivit slagen får mej inte att må bättre,pappas hans som närmar sig min kind,tårarna jag faller.
Han har lagt av,för jag sa ifrån.
Jag sa ifrån om mobbingen,men varje dag kämpar jag genom,alla lidande kvällar.Alla tårar jag fäller.Märkena på armen är fortfarande kvar av min ilska över er!
Jag orkar inte med er mer,nu har mobbat mej,ni har sårat mej,ni har krängt mej vart eviga dag.Nu är det fantamej stopp!
Suck.Ni ska få igen somfan,ni ska få lika ont som jag har!
Ni förstörde mitt liv till botten!
Nu bygger jag upp allting igen,och säger hejdå till FALSKA "vänner"

Måndag,HJÄLP

2010-02-15 @ 17:11:52 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Suck,måndag igen,döda mej någon snälla? smärtsamt.
Men iallafall,skolan idag,rätt chill på svenskan,matten var bara dryg..kemin?! NÅGON SOM KAN UTROTA DET FRÅN JORDEN? succk..ska repitera as mke till np om vi nu ska ha np i kemi..eller biologi..
Snackar med Zander,Emil och Chll på msn nu,kul:) chll skickar låtar ;D
Tihi,ska även snacka med syster om gbg nu! :D
Hörs senare,puss!

Sova dags (:

2010-02-14 @ 21:45:17 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Hej,massa inlägg idag,tror jag är på mitt tredje eller fjärde nu :P
Haha,snackar med Zander,Fredde och Rasmus på msn! :D sjukt jävla kul ! xD
Har frågesport med Rasmus,snackar gammla minnen med Fredde och bestämmer träff med Zander! xD
HAHHAHA,
ska snacka en stund till med dom,sedan ska jag sova! :)
Hade fint,puss godnatt!

Snart dags att dra till sängen

2010-02-14 @ 18:49:50 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

hejhej,nu har snart hela dagen gått,klockan är nu 18.45 och jag sitter här vid datan.Mätt och tröt :)
Var ute innan med Josefin i snön,haha,säger bara att det var sjukt kul ute i snön! Vi tog ner snön från taket,så rasade typ allting så jag bara putade igäv henne för att inte bli begravd,men det kom på mitt ben,så för att jag itne skulle bli begravd kastade jag mig och landade brevid senne,samtidigt som jag gjorde det kastade jag iväg spaden,RÄTT i huvudet på henne! Hahahaha,hon bara: ajjeeh xD Så asgarvade vi,sen gick vi in :P
haha,så käkade jag och sedan satte jag men nu här vid datan.Ska snart dra,ska plugga lite till sedan blir det duschen! :D sen plugga ytterliggare lite till och ha datan lite mer tror jag :)
Just nu ska jag fixa facebook ;D
Hade fint!

Puss! :)

Redigerade denna bilden innan,så jag tänkte slänga upp den här så ni får se! :)

Söndag,alla hjärtans dag

2010-02-14 @ 11:22:08 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Alla hjärtans dag,känns bara meningslöst.Har ingen att älska och visa för omvärlden hur stolt jag är över den.Är liksom bara själv utan någon vid min sida.Allt jag vill är att få tillbaka dej,och det vi hade.Saknar dej ngt otroligt,och vill inget hellre än att ha dej igen.DU äger mitt hjärta,det kommer du alltid att göra sålänge jag lever och att du finns där.Suck,vill bara skrika och gråta så du hör hur mke jag saknar att vara din!
Men ja,livet lever vidare.Sprickan i mitt hjärta..kommer den någonsin kunna läka utan dej? nej.
Jag ber dej,kom tillbaka och ta mej med storm!
fan,saknar dej!


Sitter här vid datan nu,ska nöta facebook spel!
Och sådära,blir nog att gå ut en runda sen och röra på mig.Mår lite dåligt,hatar denna dagen när man lever ensam.Vad överlycklig för ett år sedan när jag hade Fredrik Palmé,men vi är mkemke nära vänner nu.Och det är jag så sjukt glad över!

Hade fint,vet inte vad jag ska skriva riktigt.

Puss!


Slänger upp en bild (:



Lördag ?!

2010-02-14 @ 00:05:25 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Orkar inte.

Hejdå

Lördag,klockan 13.23

2010-02-13 @ 13:28:05 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Jadå,sjukktt sliten i kroppen,är tröt somfan med ;O
Men jah,sov hos Pade inatt,sjukt mysigt.
Snart blir det till att upp och äta,när han har vaknat :P Sedan efter vi har ätit ska vi duscha,sn ska vi nog ut och gå en runda med hunden :)
men ja,sitter och lyssnar på: Lil rain-adore you.Min och Pades låt när vi va tillsammans,vet inte om han hör,han ligger och sover..saknar honom... "/ som ni nog själva förstår.

Jah,blev att titta på Fast and the furious imorse när vi vaknade,och sedan dracula-dead and loving it! (rekomenderar dracula! :D ) Haha,men iallafall:P Igår gick vi och la oss tidigt,så vi skulle kunna vara lite piggare idag,la oss mellan 21.00 & 23.00 mins inte riktigt när,men någonstans är mellan
Är sliten och har ont i ryggen just nu,funderar på att gå och lägga mej en stund till nu innan vi ska upp och äta.


Hade bra,puss!

Fredag,skolan slut för veckan

2010-02-12 @ 14:26:54 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Jadå,äntligen är skolan slut för veckan,den har varit sjukt jobbig.Nationella prov två gånger,och ett sp prov också,som jag nyss har gjort.Blev klar först och därför gick jag och satte mej i biblan och sitter nu på msn och bloggen,Pade ringde nyss,han är påväg hem från tågen nu,ska gå hem till honom sedan när jag kommit till höör med skolbussen.
Tränade igår faktiskt,sjukt skönt att vara ute och springa,var sjukt längesen jag tränade,ochsådära.
Mådde sjukt illa under träningen och ville bara spy,fick upp spya i halsen några gånger med faktiskt.
Nu är jag sjukt sliten,har varit en riktigt jobbig vecka har bara pluggat,pluggat och pluggat lite mer.. :(
SUCK.döda mig ngn?!
Men nej,jag klarar mig iallafall.
Ska hem till Pade sen,ska bli film,mysa och sådära.Prata med..

Ska dra nu,biblan stänger snart :(

Skriver ikväll kanske,puss!

Torsdag,snart helg

2010-02-11 @ 17:22:32 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Heej,ledsen att jag inte skrev igår.Satt inte vid datan.
Sjuuukktt sur så det är inte sant! Ska nog sluta på fotbollen fastän jag inte vill.Har liksom ALDRIG någon som kör mig,och är det någon som kör mig är det mina vänner,och jag MÅSTE ha mina papper inlämnade..får damp,har lust att slå ner ngn.NP (nationella prov) idag igen! Uppsats i ca 3 timmar! >.< dddööö!
Hade tänkt koka lite te eller ngt,för att må lite extra bra.Lyckades till och med äta middag när jag kom hem,men mår fortfarande inte riktigt bra.Har sjukt ont i magen men har ingen aning om varför.

Ska dra nu iaf,puss!

Hej jobbíga dagen!

2010-02-09 @ 18:46:01 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Ja,somsakt,jobbig dag somfan.Började med NP,nationella prov i svensa i 80 min >.< Suck.
men jag,det fixade man ju,klarade iallfall G,hoppas jag på iallafall :O
Var även på Bup möte idag..suck.Men jag fick sakt det jag ville iallfall.Hoppas på en stor förändring här hemma nu,att mamma och pappa lyssnar på det jag fick sakt.Men ja,det är ju bara att vänta och se.
Sedan kom man hem...dagen man byggt upp och skit bara RASAR! Rakt ner.Pappa som sakt att han skulle köra mej till träningen..blev ju itne så.Såklart skulle han ju börja DRICKA.Ja,somvanligt dåja.Blir så jävla tröt på att han och mamma ska dricka hela jävla tiden. >.<' <-- Anmäla dom?!
Vore en bra lösning..
Men ja..så mina papper till gymnasiet får vänta YTTERLIGGARE fler dagar.
Kommer fan inte komma in på Special idrott! :'( OCH DET ÄR PAPPAS FEL!
Kommer jag inte in,så får han känna hur det känns att få en stor kniv i hjärtat! det förkänar han.
Men ja..ska gå o dö nu,mår piss somfan!

Förväll.

Måndag,hemma från skolan.

2010-02-08 @ 15:26:01 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Ja,då var man hemma från skolan idag,försov mej och vaknade 14 min innan bussen gick.Så det blev att stanna hemma från skolan idag.Imorgon blir det skola,har nationella prov i svenska då :(
Ska käka godis oh dricka coca :D
Eftersom jag inte var i skolan idag,får jag bara ha datan i 30 min idag,alltså kommer jag bara skriva detta blogginlägget idag.tyvärr.
Så är det när man är slarvig.
Det var skönt att få skriva ut igår i bloggen,och hoppas att många har läst den och förstår nu vad som har hänt.
Jobbigt somfan,att man inte kan lita på någon längre.
Alla hjärtansdag på söndag,man börjar ju undra hur man ska fira den ju..typ själv i sängen eller ngt?! :'/
Suck,men måste kolla facebook nu innan tiden är slut.
Skriver mer imorgon,hare fint.Puss! (K)

Måste skriva ut nu (!!!)

2010-02-07 @ 20:27:55 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Ja,nu måste jag skriva ut,så jag kan andas ut och ta ett nytt steg.Om jag skriver fel,alltså om jag stavar fel eller ngt så är det för att jag har ångest och inte årkar ändra på det.Jag är tröt på att skriva till alla på bdb och msn hela tiden om vad som hände.Men ja..jag kan skriva de nu iallfall.Kommer inte svara mer på bdb om detta,inte heller msn.In real life kan jag lite.Just nu är jag tröt,riktigt tröt på folk som skapar rykten hela tiden.Dom får inte ut någontign av det,det ända dom gör är att dom njuter av att den drabbare personen blir sårad,ledsen..och lämnad av dom vännerna som tror på dessa ryktena.Allt började i fredes.
   -I fredes bar det av hem till frida för fest! jag viste redan innan att NN (mitt X) skulle befinna sig där,men det sket jag i.Jag stack ditt för att träffa mina vänner,han var/är inte min vän,men jag ville träffa dom andra och ha det roligt.Det började med att NN började gråta och bli sur på allt och alla,pga han saknade mig,älskade mej fortfarande och ville ha mej tillbaka.Vilket jag vägrade,för sådant han har sakt till mig,och även slagit mej förut.Så behandlar man varken en vän eller en tjej.Jag sa att vi kunde försöka bli vänner och att vi skulle prata ut om saken när ingen av oss hade drukigt.Men ändå fortsatte han sura osvosv.Tillslut blev han sur för att frida bad hnom vara tyst när vi skulle sova,då gick han och Lucas ut ur lägenheten påväg hem.Jag gick då såklart efter,han fortsatte gå. (NN alltså.) Jag sa: Bra,gå du.Då hr du förlorat en vän.
Lika snabbt som jag sakt det,vände han sig om och gick mot mig,jag sa då: Detta är mellan dig och mig,vi kan inte diskutera detta på en fest,men när du behandlar mig och mina vänner såhära pga att du är skitsur för att du itne kan bli tillsammans med mig igen ska det inte gå ut över dom.Detta är mellan dig och mig.
Och innan jag ens hade hunnit prata klart,höjde han näven och smällde till mig i bröstet/halsen.Så det gjorde fruktansvärt ont.Sedan vände han sig om och gick där ifrån.Sedan innan jag hade gått innanför dörren till trapp upp gången skrev han: jävla hora!
Jag började gråta,och kämpandes gick jag upp för trapporna in i lägenheten.Satte mej i sängen och började storböla..  resten orkar jag itne skriva om fredagen.

Lördagen var KANON! hela festen tillbringades med dom bästa,mina närmsta vänner.Den var riktigt bra den festen,alla söp,dansade,sjöng och var glada.Allting var perfect.

Men nu i efterhand,får man höra en sammanhängande historia och påhittas desutom.Det går rykten om att jag strulade med NN på fredagen,SKITSNACK.Och att jag gjorde både det ena och det andra med linus under den festen.Allt e bara skitsnack.   Och sedan lördagen! Då sov CHLL hos mig,en mket nära vän till mig,han sov i min säng,brevid min.Som två helt vanliga vänner låg vi där och sov.Sen kommer det rykten om att jag och CHLL har gjort både det ena och det andra.

Jag menar,vad är meningen med att hitta på massa skit,jag orkar inte med det.Men jag har mina nära vänner,dom ajg älskar över allt annt.Jag lever för dom,jag kämpar vidare! Men jag håller huvudet högt,somvanligt.Ignoerar skiten.
Men nog av skit nu! :) livet leker vidare och jag mår fint nu,fast jag har i och för sig ont i bröstet..

Hare fint alla :D Puss!


Söndag,sjukt sliten helg!

2010-02-07 @ 13:03:37 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Heej alla nu vill vi säkert veta hur min helg gick! :D
Haha,när jag skriver detta skriver jag långsamt somfan,jag är riktigt bakis på någon konstig vänster :O
Förstår ingenting :'( HAHAH,jag är flipp i huvudet med.
Funderar på att käka nudlar när jag är klar med datan,om jag får för mamma (a' ahah!

Festen igår hos mig:

JAG ÄLSKADE DEN! den var toppen,stort tack till alla som gjorde den så helt klart bäst! :D
Fredde,Pidde,Linnea,Melissa,Frida,Johanna,Ilija,Johannes,Kristian! :D
Taaccck somfan till er att ni kom! (:
Sjukt roligt hade vi så vi höll på att kissa på oss så mek vi skrattade! xD
Haha,söp gjorde vi med! :D
Söp upp allting (a Hoppsan ;)
Men jaja :D roligt hade vi,och fulla blev dom flesta,Inte jag dock ^^

Ska snacka med folk nu,sedan ska jag äta min frukost,fastän klockan är 20 över 1 xD
HAHA,sedan ska jag städa rummet och sådära,Pade kanske kommer sen.Hoppa.


Hare fint,Puss!

Lördag,sitter hemma hos frida

2010-02-06 @ 14:38:26 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Hejj,i onsdes åkte jag hem till Pade,sov där till torsdag.Då va de skola,efter skolan bar de av hem till Emmy,vi red och tittade på film och lagade mat.Sedan vaknade vi på fredagen och red två hästar och gick sedan in och tittade film och lagade pommes med kötbullat,sjukt gott.Sedan hämtade pappa mig på eftermiddagen runt tre.Och körde mig till frida,där träffade man Melissa och Linnea,var med dom + Hampus.Senare kom Frida hem och vi började fixa oss,duschade och sminkade oss.Sedan var festen igång.Gick åt helvete..bråk..slagsmåll.Och jag blev slagen av Rasmus.Osvosv..

Men just nu,så sitter Frida,Melissa & Linnea med ansiktmasker..och fottar på Melissas dator i camen. :p
Haha,ser sjukt roligt ut ^^

Medans jag sitter här och skrvier väntar jag på att Pade ska ringa mej,han kanske kommer sen till mig och sover hos mig till imorogn,annars kommer han imorgon en sväng.
Saknar honom ngt otroligt att det gör ont i hela kroppen på mig.
Har i stort sätt inte sovit ngt sedan i måndes kväll..då det tog slut mellan mig och miin pärla!
Saknar honom bara mer och mer för varje sekund som går,det ända jag vill är att ha honom vid min sida just nu,ha hans arm om mig,och känna hur fingrarna sveper genom mitt hår,och hans läppar rör vid mina.
men jah..liver leker vidare,och vi är vänner,får se vad som händer sedan.Det ända jag vill är att ha tillbaka miin pärla,mitt hjärta är inte helt utan honom.I miss you baby and i hope you will come bak some day to me,and love me as much as i love you darling.

Älskar er flickor,och tack för ert stöd! (L)

Linnea&Melissa&Frida&Emmy,mina flickor livet ut! (L)

Puss!

Hejsan alla

2010-02-02 @ 16:31:33 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Nu bara för att det är slut mellan mig och min kille,tror ni säkert jag må piss,och är riktigt förstörd.
Men vet ni vad?! Livet leker vidare,jag har mina vänner som jag kan träffa,ha som stöd!
Och jag älskar mina vänner över allt annat på jorden,jag håller huvudet högt och lever vidare som en vanlig människa. :)
Jag tål smärta,jag tål sanningen.Jag kan ta smällar.
Jag håller det inom mej,jag klarár detta!

Hemma idag från skolan,orkade verkligen itne skolan idag,var nära på att spy imorse,mådde verkligen skit.
Skulle egentligen på möte idag hos psykratin med familjen,men blev ingenting pga vi kunde inte köra i detta vädret.Blir på tisdag nästa vecka istället.
Men ska fixa facebook nu,hare fint.

+ att jag LÄNGTAR SOMFAN TILL TORSDAG! :DD<3

Puss!

Siingel nu,kommer sakna dej gubben!

2010-02-02 @ 15:22:22 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Mjoh,rubriken stämmer!
Är singel nu,kommer sakna dej somfan!<3
Allt blev så kolplicerat..och tillslut blev det stopp.
 det blev en månad,21 timmar och 40 minuter av ett underbart liv tillsammans med dej!
:'(

Älskardej! </3

En månad med älskling, + en förändring i livet :)

2010-02-01 @ 18:57:29 • Kommentarer (1)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Hejsan alla bloggläsare (Y)

Idag var det skolan som jag plågsamt kämpade igenom,damp på 3 personer.Ni vet själva vilka ni är.
Jag käftade emot och dom fick det dom förkännade.
Även i skolan så var jag hos Svy,syon..och fixade min ansökning.Och sådära.
Ska ha special idrott.Så jag har fixat med dom pappren nyss med mamma,skrivit under,och fyllt i uppgifter!
Blir special idrott i fotboll och så,
Förstaval: Vipan Lund!
Andraval: Begagymnasiet Eslöv!
Tredjeval: Linnéskolan Hässleholm!

Kommer säkert bli kaon! :)

Ikväll måste jag plugga allt möjligt o sådära..

På torsdag efter skolan ska jag hem till Emmy,sova där och rida på fredag hos henne!: )
På fredag hämtar pappa mig och kör mej till Frida,där de blir fest! :D
Frida och jag åker hem till mig på lördag..eftermiddag eller ngt,så blir de fest hos mig! :D FEDEFEST!
Yeess,snacka om att jag längtar till tordag ! Kommer ha fullt upp hela hengen känner jag på mig! :)

Hare bra,ska plugga nu,PUSS!